ελληνική μουσική
215 online   ·  205.842 μέλη

Δυνατό come back της Janet Kapuya με νέο δίσκο!

OlgaCM
Περαστική Νότα
Chat
10.12.2008, 14:42

Janet Kapuya - Profundamente

 

cd cover


Η Culture music κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το νέο cd της Ζανέτ Καπούγια με τίτλο “Profundamente“  μια αξιόλογη και ποιοτική επιστροφή της στην δισκογραφία.

Είναι σίγουρα η πιο πολυσυλλεκτική Νότιοαμερικάνα τραγουδίστρια που έχει ερμηνεύσει με επιτυχία διαφορετικά είδη μουσικής από όλο τον κόσμο καταργώντας τα σύνορα και συνδυάζοντας μοναδικά τη κοινωνική συνείδηση της φολκ μουσικής παράδοσης με γνώριμους ήχους τζαζ και αισθησιακούς λάτιν ρυθμούς .

Γνήσια εκπρόσωπος μιας κουλτούρας που αγκαλιάζει με την αισθαντική φωνή της ,την πολυμορφία της Λατινικής Αμερικής, με  τραγούδια κοινωνικής και ανθρώπινης ευαισθησίας.

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της καταξιωμένης Νοτιοαμερικάνας τραγουδίστριας στο Αμερικάνικο κολέγιο, και με τη θερμή  υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων ,του ινστιτούτου Θερβάντες, της πρεσβείας της Ισπανίας καθώς και τις πρεσβείες της Ουρουγουάης, Αργεντινής, Χιλής, Κολομβίας, Κούβας, Περού, και του ιδρύματος Μαρία Τσάκος,  σας καλούμε να συμμετάσχετε  σε αυτό το ταξίδι στο κόσμο.

janet photo

Αυτή η νέα παραγωγή  με νέους ταλαντούχους δημιουργούς όπως ο Κουβανός   Yoel Soto με  δικά του τραγούδια, και σε κάποιες διασκευές παλιότερων τραγουδιών (σε ενορχηστρώσεις δικές του) όπως τoυ Αργεντινoύ Juan Carlos Caceres , του Manzanita, και  ο Αργεντινός Roman Gomez σε ενορχηστρώσεις και μοναδικές εκτελέσεις,  είναι αφιερωμένη στο πολιτισμό των Λαών  της Λατινικής Αμερικής, Βραζιλίας,  Ισπανίας , Ιταλίας, Ελλάδας με μοναδικό στόχο να ενώσει διαφορετικές κουλτούρες με το σύγχρονο κόσμο της μουσικής.

Το νέο cd “Profundamente“ και η είσοδος του στη World μουσική σκηνή, έχει σαν μοναδικό στόχο τη γνωριμία μας για μια ακόμη φορά με μια μεγάλη φωνή που θα μιλήσει κατευθείαν στη καρδιά μας , κάνοντας  μας οικείες τις μουσικές του κόσμου και τελείτε υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ουρουγουάης και τη θερμή υποστήριξη του Ιδρύματος Μαρία Τσάκος στην Ουρουγουάη .Culture Music…………………………Μεσολογγίου 56 Δάφνη - τηλ 211 2211382

e-mail: info@culturemusic.gr

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : OlgaCM στις 10-12-2008 14:44 ]


#1   


Αυτά τα διάβασες;