ελληνική μουσική
06:00, 19/06 68 online 140.421 μέλη
venceremos Συγχορδία Ματζόρε
16.03.2008, 01:59#261   
Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα εγω θα το πω..!

- Ποσες νοτες ξερουν να λενε οι μπατσοι..;;;;;;

- ΜΙ ΛΑ ΡΕ !!!!

Αυτο ηταν το ανεκδοτο... Αλλα επειδη εχω εξυπνους φιλους, το συνεχισαν..!

(ΑΠΑΝΤΗΣΗ..)

- ΜΙ ΡΕ...

ΡΕ ΣΙ ΜΙ...!!!

marakiasteraki Φθασμένος
ΜαρίαΑκομη το ψαχνω
16.03.2008, 07:03#262   
Στο μάθημα της ανθρωπολογίας ο καθηγητής:
- Ο εγκέφαλος είναι ένα αξιοθαύμαστο όργανο....
Και ένας μαθητής:
- Βέβαια1Αρχίζει να δουλεύει με το που ξυπνάς το πρωί και δε σταματάει μέχρι να πας σχολείο!!!-------------------
Ταξιδεύω στους ορίζοντες της δημιουργίας!

marakiasteraki Φθασμένος
ΜαρίαΑκομη το ψαχνω
16.03.2008, 07:06#263   
- Τα καλά παιδάκια πάνε στον παράδεισο ενώ τα κακά στην κόλαση, λέει η γιαγιά στη μικρή της εγγονή.Κι εσύ Βασούλα πού θέλεις να πας;
- Στον παράδεισο.
Και τι πρέπει να είσαι για να πας στον παράδεισο;
- Πεθαμένη!-------------------

marakiasteraki Φθασμένος
ΜαρίαΑκομη το ψαχνω
16.03.2008, 07:10#264   
Δυο πιτσιρίκοι επιστρέφουν από το κατηχητικό:
- Εσύ τα πιστεύεις όλα αυτά που μας είπανε για το διάβολο;ρωτάει ο ένας.
- Δεν ξέρω, αποκρίνεται διστακτικά ο άλλος.Θυμάσαι τι μας λέγανε και για τον Άγιο Βασίλη κι ύστερα ανακαλύψαμε τη στολή στην αποθήκη;Μπορεί λοιπόν να είναι πάλι ο μπαμπάς σου!!!-------------------

marakiasteraki Φθασμένος
ΜαρίαΑκομη το ψαχνω
16.03.2008, 12:15#265   
- Τι χρειαζονται οι μπαμπαδες, αφου οι μαμαδες κανουν τα μωρα;ρωταει τη μαμα της η 8χρονη Ελενιτσα.
- Χρειαζονται και οι μπαμπαδες!αποκρινεται η μαμα της και της εξηγει με απλα λογια πως γεννιουντε τα μωρα.
- Χμ...καταλαβα...Και τα γατακια πως γεννιουντε;
- Ακριβώς όπως και τα μωρά.
- Ποπό!τι σπουδαιο μπαμπα που εχω!λεει η Ελενιτσα με θαυμασμο.Ολα τα καταφερνει!-------------------

loukas76gr Συγχορδία Ματζόρε
Λουκάς...on the road...36 ετών
10.03.2012, 12:46#266   

Χαζεύοντας χθές τις βιτρίνες βλέπω:

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ : 2 ΕΥΡΩ
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ : 5 ΕΥΡΩ
ΣΑΚΑΚΙΑ : 7 ΕΥΡΩ
... ΜΠΟΥΦΑΝ : 8 ΕΥΡΩ

Τρελάθηκα από τη χαρά μου!!!!!
Μπήκα μέσα και ήταν καθαριστήριο ρε γαμώτο μου!!!!!

-------------------

«Για την ασχήμια αυτού του κόσμου δεν φταίνε μόνο οι πράξεις των κακών αλλά και η απραξία των καλών»

Anelaki Περαστική Νότα
ΑΝΕΛ
17.11.2012, 13:38#267   
Μαμα, μαμα, να παρουμε ενα γατακι; -Οχι παιδακι μου γιατι οταν μεγαλωσει θα χεζει τις γωνιες. -Να παρουμε τοτε ενα τιγρακι;; -Οχι γιατι οταν μεγαλωσει θα χεζουμε εμεις τις γωνιες...!!
Anelaki Περαστική Νότα
ΑΝΕΛ
17.11.2012, 13:38#268   
Πώς λέγεται ο Μπομπ ο μάστορας μετά από δύο χιλιάδες τετρακόσιους πενηνταέξι μπάφους; Μπομπ Μάρλεϊ.
Anelaki Περαστική Νότα
ΑΝΕΛ
17.11.2012, 13:39#269   
είναι ένα αντρόγυνο στο σαλόνι του σπιτιού τους και συζητούν. Λέει η σύζυγος στον άντρα της: -Άντρα μου η διπλανή μας αγόρασε έπιπλα, δεν αγοράζουμε και εμείς; Τα έχουμε 30 χρόνια τα έχω βαρεθεί! Ο άντρας: -Δεν έχουμε λεφτά με το ζόρι τα βγάζουμε. Υπάρχει και η κρίσις. Η σύζυγος: -Καλά έχω ένα βιβλιάριο από τον πατέρα μου θα πάρω από εκεί. Πηγαίνει και παίρνει τα έπιπλα. Μετά από μια εβδομάδα του λέει: -Άντρα μου η διπλανή μας πήρε αυτοκίνητο. Το δικό μας τα έχει φάει τα ψωμιά του! Ο άντρας: -Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα. Είναι και το Δ.Ν.Τ. Η σύζυγος: -Καλά θα πάρω από το βιβλιάριο του πατέρα μου. Πηγαίνει και αγοράζει το αυτοκίνητο. Μετά από ένα μήνα του λέει: -Η διπλανή μας, φτιάχνει τζάκι.Θέλω κι εγώ! Η ίδια απάντηση από το σύζυγο και η ίδια απάντηση από τη γυναίκα του: -Θα πάρω από το βιβλίαριο του πατέρα μου. Το φτιάχνει το τζάκι, το ανάβει κάθεται μπροστά με ανοικτά τα πόδια, δε ζεσταίνεται καλά και πάει πιο κοντά, πάλι δε ζεσταίνεται και πάει ακόμη πιο κοντά. Και τότε της λέει ο άντρας της: -Σιγά γυναίκα έτσι που πας θα το κάψεις το βιβλιάριο του πατέρα σου!!!!
moonchild222 Περαστική Νότα
Κατερίνα ΣταυρίδουΓραμματέαςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
11.12.2012, 20:06#270   

Σ' ένα χωριό της Κρήτης γίνεται ένα προξενιό.

Την υποψήφια νύφη την έχουν βάλει να καθίσει δίπλα στον γαμπρό.
Η μάνα της μάλιστα την είχε νωρίτερα παροτρύνει να είναι ομιλητική προς τον νέο
και να ανοίγει θέματα για συζήτηση.

Τον ρωτάει λοιπόν:
-Τα φασόλια τα τρως;
-Τα τρώω λέει εκείνος.
-Ααα, να σου κάνω εγώ φασόλια να κουζουλαθείς ,ανταπαντάει η νέα.
-Τσι φακές τσι τρως;
-Τσι τρώω.
-Ααα, να σου κάνω εγώ φακές να κουζουλαθείς...

Την πάει πιο κει η μάνα της και της λέει:
-Μα πες και κάτι πιο πικάντικο να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον.

Κάθεται κι εκείνη δίπλα του ξανά και γυρίζει και τον ρωτάει:
-Το γαμήσι σ' αρέσει;
-Μ' αρέσει, λέει εκείνος.

-Αααα, να σε γαμήσει ο ξάδερφος  μου ο Σταύρος να κουζουλαθείς.......

-------------------

Ο καλύτερος τρόπος ν' αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να υποκύπτεις σ' αυτόν... (Oscar Wilde)

venceremos Συγχορδία Ματζόρε
19.03.2013, 18:29#271   

Δυο γερμανικα ανεκδοτα...ειπωμενα απο Γερμανο παρακαλω..

1.

Που λετε ολες οι ευρωπαικες χωρες ειχαν τις επαναστασεις τους... οι Εγγλεζοι ειχαν τη δικη τους, οι Γαλλοι τη δικοι τους, οι Ρωσοι τη δικη τους οπως πολυ καλα γνωριζουμε... Οι Γερμανοι ομως..? Οι Γερμανοι σε ολη την ιστορια τους μια Επανασταση δεν την εκαναν... Γιατι..? Θα το μαθουμε παρακατω...

Ξεκινησαν λοιπον καποτε και οι Γερμανοι να κανουν μια Επανασταση... Παιρνουν τα οπλα και τις σημαιες και ξεκινανε για το καστρο στο οποιο μενει ο βασιλιας. Περνανε τα τειχη του καστρου και ξαφνικα σταματανε στην αρχη του κηπου οπου βρισκεται μια πινακιδα:

Παρακαλουμε μην πατατε στο γκαζον!

Σκυβουν λοιπον οι Γερμανοι, τη διαβαζουν και ε, τι να κανουν, κανουν μεταβολη και γυριζουν πισω στα σπιτια τους..

(Το πως θα αντιδρουσαν οι Ελληνες σε μια αντιστοιχη περιπτωση δε χρειαζεται καν να σχολιασουμε...).

2.

Πεθαινει η Μερκελ. Και ως καλη χριστιανοδημοκρατης, πηγαινει στον Παραδεισο.. Χτυπαει λοιπον την πορτα του Παραδεισου και της ανοιγει ο Αγιος Πετρος..

- Ναι κυρια Μερκελ παρακαλω εννοειται μπορειτε να περασετε, βεβαια, αν θελετε, μπορειτε να πατε και στην Κολαση..

- Ναι, αλλα δε ξερω αν θα μου αρεσει, δεν εχω ξαναπαει οπως καταλαβαινετε..

- Γιαυτο και υπαρχει η δυνατοτητα της δοκιμης της μιας μερας.. Αν σας αρεσει μενετε..

Δεχεται λοιπον η Μερκελ, οποτε κατεβαινει τα σκαλοπατια της Κολασης και χτυπαει την πορτα.. Της ανοιγει ενας γοητευτικος νεαρος.. Κοιταει μεσα, λευκοι, καθαροι τοιχοι, καναπεδες και ξαπλωστρες, απαλη κλασικη μουσικη στο πιανο, ομορφες παρουσιες που περνανε με δισκους με ποτα και κερνανε τους θαμωνες..η απολυτη ηρεμια...

Αααα, σκεφτεται, ειναι πολυ ωραια εδω, εδω θα μεινω, ας μην παω στον Παραδεισο... Και ενημερωνει και τον Αγιο Πετρο, ευχαριστω πολυ, αλλα λεω να μεινω στην Κολαση..

Πηγαινει λοιπον παλι την επομενη μερα...Χτυπαει ξανα την πορτα της Κολασης.. Της ανοιγει αυτοπροσωπως ο Διαβολος.. Κοιταει μεσα απο την πορτα, θεοσκοτεινα, φλογες παντου, ανθρωπινες κραυγες πονου απο τα βασανιστηρια...

- Μααα, δεν καταλαβαινω, χθες ητανε εντελως διαφορετικα... Τι εγινε και αλλαξε το σκηνικο..?

Της απαντα ο Διαβολος...

- Ααααα, χθεεεες...? Χθες ητανε προ-εκλογικα.... Wink

-------------------

- Oποιος δε μαθαινει απο την ιστορια, ειναι καταδικασμενος να την επαναλαβει -

crossroads Περαστική Νότα
11.06.2013, 21:50#272   

ποιο ειναι το αντιθετο του αλκίνοου ιωαννιδη ? αλκιγέεαα ιωαννίδης...

Νέες συζητήσεις