ελληνική μουσική
456 online   ·  204.200 μέλη

Έφυγε ο Billy Powell των Lynyrd Skynyrd

pastella
MusicHeaven Guru , Forum Moderator
Chat
28.01.2009, 22:35

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο Billy Powell των Lynyrd Skynyrd (πλήκτρα), στο σπίτι του στην ΒΑ Φλόριδα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Orange Park, o Powell κάλεσε το 911 στις 12.55 πμ σήμερα Τετάρτη αναφέροντας ότι δεν μπορούσε να αναπνέυσει. Παρόλες τις προσπάθειες για την επαναφορά του από τα άτομα που έσπευσαν για βοήθεια, ο θάνατός του ανακοινώθηκε στις 1.52 πμ.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αναφέρει ότι δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια και θα διενεργηθεί αυτοψία. Δήλωσε επίσης πως ο Powell δεν πήγε στο ραντεβού της Τρίτης με το γιατρό του για καρδιακή εξέταση. Εικάζεται πως έπαθε καριδακό επεισόδιο.

Ο Powell ήταν το ένα από τα 2 εναπομείναντα μέλη της μπάντας που ήταν στους Lynyrd Skynyrd μετά το αεροπορικό δυστύχημα του 1977 που οδήγησε σε θάνατο 3 από τα τότε μέλη του συγκροτήματος.


Πηγή


#1   
kwstasagas
MusicHeaven Guru
Chat
29.01.2009, 00:07

R.i.p. {#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad}........

[και μάλιστα τραγική σύμπτωσις .... σήμερα ένας φίλος μου από Κύπρο, που με πήρε τηλέφωνο να του κανονίσω για εισιτήρια για τη συναυλία των AC/DC στο ΟΑΚΑ, μού πρότεινε : "είσαι την άλλη μέρα να πάρουμε το αεροπλάνο για να πάμε στο Λονδίνο να δούμε τους Lynyrd Skynyrd στο Brixton Academy??" {#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad} ..... ] .....


#2