ελληνική μουσική
305 online   ·  206.002 μέλη

Μιχάλης Εμιρλής - Συναυλίες

markosf
Συγχορδία Μινόρε
Chat
04.05.2009, 17:33

ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ

Παρασκευή 8 Μαΐου
και
Σάββατο 9 Μαΐου

στο «Ρυθμός stage»

στην Ηλιούπολη

Την Παρασκευή 8 Μαΐου και το Σάββατο 9 Μαΐου, ο Μιχάλης Εμιρλής θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή «Ρυθμός stage» στην Ηλιούπολη, για δύο μοναδικές παραστάσεις. Λίγα χρόνια μόνο έχουν περάσει από την  πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ζω περιμένοντας να ζήσω», όπου μας χάρισε  την απολαυστική  επιτυχία «Πίπα της ειρήνης» , αλλά και όμορφα τραγούδια, όπως το «Να σε ξεχάσω προσπαθώ»  και το «Νιώθω το τέλος να πλησιάζει». Δύο χρόνια μετά,  επανέρχεται με το νέο του  CD «Μη διστάζεις» από το οποίο ξεχωρίζουν  τα τραγούδια «Μη μου μιλάτε για κείνη» και «Αυτό που σου αρέσει».

Ο Μιχάλης Εμιρλής υπόσχεται ένα πρόγραμμα που συνδυάζει το χορό με το τραγούδι. Μουσικά ακούσματα σε ρυθμούς ποπ και ροκ, αγαπημένες επιτυχίες από τον πρώτο του δίσκο αλλά και κομμάτια από τον τελευταίο.

Έκπληξη της βραδιάς οι διασκευές γνωστών τραγουδιών των τελευταίων δεκαετιών που μεταδίδονται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χαρακτηρισμός «Πάρτυ» να είναι ακριβής.

 

ΡΥΘΜΟΣ stage: Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλ.: 210 9750060

Οργάνωση  - παραγωγή: MUSICOM - www.musicom. gr

 

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 04-05-2009 18:24 ]

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 22-09-2009 20:45 ]


#1   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
22.09.2009, 20:45

O ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ
ΣΤΟ “NEW YORK live bar”

Από 2 Οκτωβρίου,

κάθε Παρασκευή & Σάββατο Από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι ζωντανές εμφανίσεις του Μιχάλη Εμιρλή στο NEW YORK live bar στη Θεσσαλονίκη.  Η πρώτη του  δισκογραφική δουλειά,   “Ζω περιμένοντας να ζήσω” , μας χάρισε  την απολαυστική  επιτυχία “Πίπα της ειρήνης”,  αλλά και όμορφα τραγούδια, όπως το “Να σε ξεχάσω προσπαθώ”  και το “Νιώθω το τέλος να πλησιάζει”. Δύο χρόνια μετά,  επανέρχεται με το νέο του  CD “Μη διστάζεις”,  από το οποίο ξεχωρίζουν  τα τραγούδια “Μη μου μιλάτε για κείνη”,  “Αυτό που σ’  αρέσει” και ο “Κουβανός”.

Ο Μιχάλης Εμιρλής υπόσχεται ένα πρόγραμμα που συνδυάζει το χορό με το τραγούδι. Μουσικά ακούσματα σε ρυθμούς Pop και Rock, αγαπημένες επιτυχίες από τον πρώτο του δίσκο,  αλλά και κομμάτια από τον τελευταίο.

Έκπληξη της βραδιάς οι διασκευές γνωστών τραγουδιών των τελευταίων δεκαετιών που μεταδίδονται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χαρακτηρισμός «Πάρτυ» να είναι ακριβής.

NEW YORK live bar , www.newyorklivebar.gr

Αχελώου 10 (Περιοχή Fix), Θεσσαλονίκη
Τηλ.:  2310 548 439      / Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00


#2   


Αυτά τα διάβασες;