ελληνική μουσική
299 online   ·  207.317 μέλη

O Φίλιππος Πλιάτσικας στη Θεσ/νίκη

Thanasis-Gioglou
Φθασμένος
Chat
19.05.2009, 18:34

Δελτίο Τύπου

Μετά από μια πολύμηνη απουσία, ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία με δύο μεγάλες συναυλίες, με δύο μεγάλες γιορτές: Τη μία στην Αθήνα, στο στάδιο Καραϊσκάκη και την άλλη στη Θεσσαλονίκη στον ολοκαίνουργιο και όμορφα διαμορφωμένο προαύλιο χώρο του FIX.

Το ραντεβού έχει οριστεί την Τρίτη 16 Ιουνίου! Ο Φίλιππος δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει, θα ταξιδέψει για να συναντήσει και πάλι τους φίλους του, στην πόλη του πολιτισμού και να γιορτάσει μαζί τους, με τραγούδια της πρόσφατης δισκογραφίας του αλλά και τα παλαιότερα από την εποχή των Πυξ- Λαξ. Να γιορτάσει τη ζωή, την ισορροπία, την ευαισθησία, το ρομαντισμό. Τις ομορφιές, δηλαδή, που περνάνε απαρατήρητες αφού η εποχή μας «απαγορεύει» να τις δούμε. Σ’ αυτή όμως τη συναυλία…σ’ αυτή τη γιορτή, οι «Μπαλαρίνες»… επιτρέπονται! ! !

Στο πλάι του, θα μοιραστούν την εμπειρία και την σκηνή, οι δύο παλιοί του συνοδοιπόροι, ο Διονύσης Τσακνής και ο Βασίλης Καζούλης, ενώ ο βενιαμίν της παρέας, Mc Yinka θα δώσει το ρυθμό με τραγούδια της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του…
 
Όλα αυτά θα φιλοξενηθούν δύο βήματα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον ολοκαίνουργιο προαυλιακό χώρο του FIX, που θα μεταμορφωθεί σε μερικές εβδομάδες σε ένα πλήρως συναυλιακό χώρο με πρόβλεψη για θέσεις τόσο καθήμενων όσο και ορθίων,  μπαρ και ότι άλλο απαιτείται για να δημιουργηθεί μια ζεστή, συναυλιακή ατμόσφαιρα. 

Σ’ αυτή τη γιορτή…
Μπάσο παίζει ο Αλέκος Αράπης, μέλος των Απροσάρμοστων και επί χρόνια συνεργάτης του Παύλου Σιδηρόπουλου
Τύμπανα παίζει ο Πάνος Τόλιος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Ξύλινων Σπαθιών
Τσέλο παίζει η Ειρήνη Αναστασίου
Πλήκτρα παίζει ο Γιάννης Σκούταρης
Ηλεκτρική κιθάρα παίζει ο Αλέκος Βουλγαράκης
Κάνει φωνητικά, παίζει ακορντεόν και ακουστική κιθάρα η Νίκη Γρανά
Τα φώτα και τις προβολές σχεδιάζει ο Περικλής Μαθιέλης
Τον ήχο φροντίζει ο Νίκος Παππάς

FIX
26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15,
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήρια Αριστοτέλους, Δισκοπωλεία Metropolis και Πάτσης
Πληροφορίες:  2310-514666, 566164 / 210 6465000
 
http://i65.photobucket.com/albums/h216/tha...4CEA3CE99CE.jpg


#1   


Αυτά τα διάβασες;