ελληνική μουσική
264 online   ·  202.765 μέλη

Απαγωγή Παιδιού - Βοήθεια !!!

IxNiLaTiS
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
14.10.2009, 21:01Η Ν Φ Μ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ 4 ΕΤΩΝ
ΑΡΠΑΧΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 14-09  ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ/ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 100


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

 

*** ίσως πρόκειται για e-mail φάρσα, θλίβομαι και μόνο με την ιδέα ότι μπορεί να υπάρχουν άτομα που εμπαίζουν με τις ανθρώπινες ψυχές και γελούν με τις ευαισθησίες μας. Μακάρι να πρόκειται για φάρσα, αν και γω έλαβα e-mail από μια φίλη που της στάλθηκε... και είδα πως υπάρχουν οι φωτογραφίες και στο facebook. Έψαξα στο google επειδή δεν είδα πουθενά αναφορά του Χαμόγελου του Παιδιού και είδα πως αρκετοί bloggers έχουν κάνει αντίστοιχη δημοσίευση με τίτλο Amber Alert. Όντως με προβλημάτισε, αλλά και μόνο με την μηδαμινή πιθανότητα να πρόκειται για αληθινή απαγωγή, θέλησα να το ρισκάρω. Μακάρι να είχε έγκαιρα ψάξει ο κόσμος και τον Άλεξ, που χάθηκε άδοξα. Όμως, στην Ελλάδα αργούμε να δράσουμε και μετά οι πιθανότητες εντοπισμού είναι λιγότερες. Καλύτερα να είμαι λάθος, παρά να είναι αληθινό γεγονός…

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : IxNiLaTiS στις 14-10-2009 22:50 ]

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : IxNiLaTiS στις 14-10-2009 23:16 ]


#1   
margo
MusicHeaven Guru
Chat
14.10.2009, 22:40

IxNiLaTiS

Προσοχή..έψαξα και βρήκα δεκάδες αναρτήσεις γι αυτή την εξαφάνιση

αλλά και αυτό :

 

"Την ποινική δίωξη όσων διακινούν μήνυμα με φωτογραφίες ανήλικης, που δήθεν εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της εισαγγελείας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης"

 

Επίσης δεν υπάρχει Amber Alert γι αυτό το όνομα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Απίστευτο ,αλλά πρέπει να ψάχνουμε πριν αναδημοσιεύσουμε φωτογραφίες για δήθεν εξαφανίσεις

γιατί κάποιοι κάνουν φάρσες με τέτοια θέματα!


#2   
Magsmile
Βασική Νότα
Chat
15.10.2009, 01:32

Αυτό το μήνυμα το πήρα και εγώ μου το έστειλε μία φίλη είναι γραμμένη και αυτή στο face book αναρτήθηκε  από το “εκθέστε όσους είναι στο κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας” στο facebook. Μου το πέρασε γιατί έχει παιδάκια και είχε γίνει έξαλλη. Όντως μετά μπήκα και εγώ να το διαβάσω και το είχαν μέσα. Δεν το είχε βάλει το χαμόγελο του παιδιού. Τώρα μπήκα μέσα επειδή γράψατε αυτό και είδα ότι το έχουν σβήσει. Κάποιος τους ενημέρωσε. Αν ήταν ψέμα λυπάμαι για λογαριασμό τους θα έπρεπε να προσέχουν ποιο πολύ τι δημοσιεύουν και να βάζουν τον κόσμο να το προωθεί. Είναι πικρό αλλά τι να κάνουμε στην Ελλάδα ζούμε. Ελπίζω μόνο να μην είναι αλήθεια. Πάντως το χαμόγελο του παιδιού βάζει φωτογραφίες για της εξαφανίσεις.. Τι να πω δεν ξέρω  …….  Καληνύχτα {#emotions_dlg.sad} 

Εύχομαι το κοριτσάκι να είναι σπίτι του και να είναι καλά. Γιατί τα κυκλώματα αυτά έχουν καταστρέψει πολλές ψυχούλες. Τέλος πάντων μεγάλο θέμα.

Ευχαριστούμε. Καλά έκανες margo και μας ενημέρωσες.


#3   
Oraclas
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
16.10.2009, 16:56

Για το συγκεκριμένο παιδί, το παράξενο είναι ότι έχει χαθεί εδώ και ένα μήνα και τώρα μεταδόθηκε η απωλειά του. Το χαμόγελο του παιδιού είναι έγκυρη πηγή σε αυτά τα θέματα. Πάντως σήμερα μου ήρθε αναφορά, ότι το παιδί βρέθηκε και το είχε 'απαγάγει' ο φίλος της μάνας του. Αυτό φυσικά δεν είναι έγκυρο, γιατί η πηγή που το διάβασα ήταν απλά ένα blog, ενός ατόμου.

Καλό είναι σε οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί, να κάνουμε πολλή καλή αναζήτηση, αποφεύγοντας την απλή αναφορά σε ένα θέμα από χρήστη σε χρήστη. Στο στρατό αυτό το λέγαμε, 'ράδιο-αρβύλα'.


#4   
axilleas23
Σολίστ
Chat
18.10.2009, 00:59

Αμάν ρε παιδιά.

Δεν θέλω να ακούω απαγωγές παιδιών. Πραγματικά λυπάμαι.


#5