ελληνική μουσική
135 online   ·  202.054 μέλη

Στέλιος Ρόκκος και Πάολα στη Θεσσαλονίκη

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
22.10.2009, 20:21

ΠΑΟΛΑ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ
ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ LIVE CLUBBING
Από Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Πάολα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με ανατρεπτική διάθεση γεμάτο αντιθέσεις και εκπλήξεις που εναλλάσονται!!

Ο Στέλιος Ρόκκος ένας από τους καλύτερους μουσικούς και τραγοδοποιούς επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη «κουβαλώντας» στις αποσκευές τουαμέτρητες επιτυχίες που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που δεν μπαίνει κάτω από ταμπέλες. Αν προσπαθήσεις να τον κατατάξεις κάπου, στο επόμενο βήμα του θα σε διαψεύσει. Πάει όπου τον πάει η ψυχή του γι αυτό και κάθε του ενμφάνιση είναι ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη. Έχει αναμφίβολα τη “στόφα” του star. Είναι ο τύπος του καλλιτέχνη που όταν ανεβαίνει στην πίστα, ο δυναμισμός του και η ενεργητικότητα του, παρασύρει τους πάντες και τα πάντα.
«Στόφα» star έχει όμως και η Πάολα που σε λιγότερο από 5 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας έχει καταφέρει να μαγνητίσει κοινό και κριτικούς με τη γνήσια λαική φωνή της, την ιδιαίτερη βραχνάδα της και την απίστευτη σκηνική της παρουσία.
Μαζί τους το πετυχημένο νεανικό συγκρότημα fanela rige και η Φλώρα Θεωδόρου!

Η Πύλη Αξιού Live Clubbing παραπέμπει σε ενα μεγάλο club  με ξεχωριστά στοιχεία, τους πολύχρωμους καναπέδες ,τα  φωτιζόμενα τραπέζια και τον εντυπωσιακό φωτισμό.
Η παρουσία του dj που σε τακτά χρονικα διαστήματα «αναλαμβανει» δράση τονίζει την club αισθητική.
Ένα απίστευτο πρόγραμμα με μοναδικές εκπλήξεις και ανατροπές που αλλάζει τα δεδομένα της διασκέδασης  στη Θεσσαλονίκη και δεν πρέπει να χάσετε!

Τιμη φιαλης 150ε
Εισοδος με ποτο 15ε
Καθε Πεμπτη Παρασκευη Σαββατο

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε
με τον Promo manager Γιώργο Χαριζάνη στο 6976 684838


ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ LIVE CLUBBING
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ. 2310 553 838 & 2310 553 198


#1