ελληνική μουσική
385 online   ·  205.888 μέλη

Χειμερινοί Κολυμβητές στην ΑΥΛΑΙΑ

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
02.11.2009, 14:14

ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ

20-21, 27-28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ & 4-5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν για τρία διήμερα στην Αθήνα
και στη μουσική σκηνή ΑΥΛΑΙΑ!

Αμέσως μετά το στούντιο όπου ηχογραφούν το νέο τους δίσκο και που πιστεύουν ότι θα  προλάβουν να κυκλοφορήσουν πριν περάσει η χρονιά, οι Χειμερινοί Κολυμβητές επανέρχονται στη σκηνή της ΑΥΛΑΙΑΣ για τρία Παρασκευοσάββατα, 20-21 & 27-28 Νοεμβρίου και 4-5 Δεκεμβρίου.

Θα παρουσιάσουν οπωσδήποτε τα τραγούδια  αυτού του νέου δίσκου, ανάμεσα στα οποία τον εμπνευσμένο «Καφέ» του 100χρονου ακατάβλητου Σταύρου Καραμανιώλα (επιτέλους σε κυκλοφορία), το «Γιατί δεν πεθαίνεις, γιατί;» τo «Kατά γυναικών» και το «Αχαριστία τ’ όνομά σου είναι γυναίκα», το «Στελθ» και το «Καφέ αμάν» της Λάρισας, τον «Ύμνο των εντομοκτόνων»  και πολλά άλλα, όπως πάντα, ανέκδοτα και δημοσιευμένα, κατά πώς τραβάει το κάθε βράδυ.

Χωρίς ντραμς, αν και θα το ήθελαν, προβαρισμένοι ένεκα στούντιο, με μπουζουκομπαγλαμάδες, κοντραμπάσα, πνευστά και πολλές φωνές και αυτοσχέδιες χορωδίες, χωρίς ανανεωτικές τάσεις και χωρίς πολλή πρωτοπορία, άπιστοι στο πάντα επίκαιρο πνεύμα του 40 ετών  τραγουδιού του Giorgio Gaber «e la chiesa si rinnοva / per la nuova societΰ, / e la chiesa si rinnova / per salvar’ l’ umanitΰ» (και η Εκκλησία ανανεώνεται για τη νέα κοινωνία, και η Εκκλησία ανανεώνεται για να σώσει την ανθρωπότητα).

Δηλαδή μια απ’ τα ίδια. Όσοι γνωστοί προσέλθετε, γιατί βασικά οι Χειμερινοί Κολυμβητές  περιμένουν να ξανασυναντήσουν για μια ακόμη φορά  τους ίδιους και τους ίδιους Αθηναίους φίλους. Μπορεί να κανονιστεί και καμιά έκτακτη απογευματινή, για γενέθλια, αρραβώνες, επετείους ή ιατρικά συνέδρια.
Και θα είναι παρόντες σχεδόν όλοι, ο Κώστας Βόμβολος, ο Μιχάλης Σιγανίδης, ο Κώστας Σιδέρης, ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο Θοδωρής Ρέλλος, ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο τενόρος Γιάννης Βρυζάκης, με προσθήκες τον Δημήτρη Μυστακίδη και τον Διονύση Ρούσσο στις κιθάρες αντί του Γιώργου Ταμκατζόγλου, που μετά από πολλά πολλά χρόνια δεν είναι πια μαζί τους.

Και οπωσδήποτε η Βάσω, ο Αντώνης, ο Άκης, η Μαρία, ο Νεκτάριος με την ωραία συνοδό του, ο Τάσος που απολύθηκε απ’ την  κατασκευαστική του, o Κεχ αλλά και ο Sandro για να πούν μαζί το «Via del campo».


Μουσική σκηνή Αυλαία,
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός, τηλ: 2103474074
info@avlea.gr
www.avlea.gr


#1   


Αυτά τα διάβασες;