ελληνική μουσική
264 online   ·  205.842 μέλη

O Sting για το X-Factor

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
13.11.2009, 14:25

«Το X-Factor ταπεινώνει τους συμμετέχοντες, των οποίων η μοναδική ικανότητα είναι να μιμούνται σταρ με μεγάλο ταλέντο» ισχυρίστηκε ο Στινγκ επιτιθέμενος στο εν λόγω τάλεντ σόου. «Είναι μια σαπουνόπερα που δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική»

Ο τραγουδιστής τόνισε επίσης ότι το σόου «έχει πάει δεκαετίες πίσω τη μουσική» και ότι πρόκειται για κάτι λίγο περισσότερο από «τηλεοπτικό καραόκε».

Και πρόσθεσε για τα μέλη της κριτικής επιτροπής ότι «δεν έχουν άλλο αναγνωρίσιμο ταλέντο εκτός από αυτό της προσωπικής προβολής τους».

Και άλλοι σταρ θεωρείται ότι μοιράζονται τις ίδιες αντιλήψεις με τον Στινγκ, αλλά φοβούνται να κριτικάρουν το σόου, το οποίο προσελκύει 16 εκατομμύρια θεατές και αποτελεί μια ζωντανή τηλεοπτική πλατφόρμα για μεγάλα γεγονότα με μεγάλους καλλιτέχνες.

(πηγη: Τροκτικο)

 


#1   
ilias-nekt
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
13.11.2009, 23:33

E,δεν εχει και αδικο ο ανθρωπος... Σωστα νομιζω,τα λεει....γεμισε ο κοσμος ''ταλεντα''!!...{#emotions_dlg.crying}

Τωρα,γιατι οι αλλοι καλλητεχνες φοβουνται να εκφρασουν ανοιχτα τη γνωμη τους.....χμμμ...!


#2   
90moiresband
Περαστική Νότα
Chat
20.11.2009, 10:10
Δυστυχώς ακριβώς έτσι είναι. Και το χειρότερο είναι οτι τα 16 εκατομμύρια θεατές ταυτίζονται με τους πρωταγωνιστές (κριτικοί ή ηθοποιοί-τραγουδιστές). Μην ξεχνάμε επίσης οτι σε ένα τεράστιο βαθμό είναι στημένα τα πάντα εκει μέσα. Ποιός θα κλάψει πρώτος στο γυαλί, (πολύ της μόδας τελευταία) ποιός θα τα φτιάξει με ποιόν, ποιοί θα τσακώνονται διαρκώς κλπ κλπ. Όταν λοιπόν τα 16 εκατομμύρια απολαμβάνουν αυτό το σόου στην πραγματικότητα είναι σαν να βλέπουν μια κακοστημένη ταινία. Τώρα αν δεν το καταλαβαίνουν κιόλας υποτιμούν και την νοημοσύνη τους..
#3   
Blackpearl
Βασική Νότα
Chat
29.11.2009, 11:29

Το χ φακτορ, είναι μόνο για τηλεόραση, μόνο για προβολή.

Έχει πάρει τη μουσική χρόνια πίσω,

1) μερικοί από τους κριτές που κάθονται εκεί δεν έχουν και άμεση σχέση με τη μουσική.

2) τα παιδιά εκεί ανταγωνίζονται το ένα το άλλο πράγμα που είναι απόλυτα λάθος, γιατί η μουσική σε κάθε της βήμα μας υποδύκνυαι πως χρειάζεται συναγωνισμός!

3) τώρα είναι ένα σόου που προσφέρει χρήμα και κανένα κράτος δεν είναι διαθετιμένο να σταματήσει το σόου, όπως βλέπετε δεν τους νοιάζει η μουσική αλλά τα λευτά, εμπορευματοποιούν τη μουσική, την καταστρέφουν.

Είμαστε θύματα του καταναλωτισμού εμείς ως θεατές καθώς και τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος. Υπάρχουν άλλοι τόσοι τρόποι να γίνει κανείς μουσικός, καλλιτέχνης, φτάνει μόνο να το θέλει η καρδιά του, βρε παιδιά φθειρόμαστε ως άνθρωποι που καταλήγουμε σε τέτοιου είδους σόου και υποβιβάζουμε τη μουσική.  Ειλικρινά λυπάμαι που ο άνθρωπος δεν μπορεί να εκτιμήση τη μουσική και να καταλάβει πως όσο ταλέντο κι αν έχει δεν μπορεί να το κρίνει ένα ταλεντ σόου...

 


#4   


Αυτά τα διάβασες;