ελληνική μουσική
23:59, 19/05 366 online 139.293 μέλη
Ακούστε Radio MusicHeaven
αρχική > Forum > Φωνητική

Ωδειο, ιδιαιτερα ή μουσικό εργαστηρι;

dionysis11 Περαστική Νότα
DionysisΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ21 ετών
13.01.2010, 18:20#1   

Γεια σας .. Θελω να ξεκινησω φωνητικη ( συγχρονο ) αλλα δεν ξερω ποιο τροπο να επιλεξω για να διδαχθω ! Θελω να το ακολουθησω επαγγελματικα το τραγουδι . Οποια πληροφορια (απο καποιον που εχει φοιτησει σε ωδειο η καποιο εργαστηρι κτλ) θα ειναι χρησιμη ! Ευχαριστω ...{#emotions_dlg.beer}

-----------------
Se thelw ma den exw na sou dwsw....

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 11-05-2011 09:43 ]

roula88 Περαστική Νότα
19.02.2010, 10:47#2   

Το καλύτερο ειναι να πας σε  ενα ωδείο η Μουσική Σχολή αναγνωρισμένα απο το κράτος γιατί εκεί οι καθηγητές ελέγχονται απο το κράτος  και ετσι είσαι προστατευμένη και εσύ και η φωνή σου!

iwpat Περαστική Νότα
Μόνο μουσικήΗΛΙΟΥΠΟΛΗ19 ετών
19.02.2010, 11:08#3   

Συμφωνω με roula88 θα σου πρότεινα το ωδείο που είμαι κι εγώ στο οποίο κατέληξα μετά  από πολυ πολυ ψάξιμο μπες http://www.mousiki-dimiourgia.gr

-------------------
Κι άμα τα πάρω, θα πάρω φόρα, θα σας ρημάξω στις κλωτσιές στην ανηφόρα. Άμα τα πάρω δε θα μπορέσουν δυο διμοιρίες από ΜΑΤ να με βολέψουν ...

roula88 Περαστική Νότα
19.02.2010, 12:41#4   

Πράγματι είναι  πολύ καλό ωδείο αυτo που σου προτείνει ο iwpat !

sakisarabatzis Σολίστ
ΣΑΚΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣΤΕΝΟΡΟΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ51 ετών
20.02.2010, 23:13#5   

ΔΕΝ θα συμφωνησω οτι παντα σ ενα αναγνωρισμένο μουσικο ιδρυμα υπαρχουν παντα και σωστοι καθηγητες.Για μένα προσωπικα θα πρεπει να ψαξεις σε οποιαδηποτε μορφη ο συγκεκριμένος δασκαλος η δασκάλα φωνητικης,ποιος ειναι,τι εχει κάνει στη ζωη του στη τεχνικη της φωνητικης μουσικης,ποιοι ειναι οι μαθητες του,το εργο του , η πορεια του,για να μπορεις να εμπιστευθεις τη φωνη σου....αυτο νομίζω οτι τα λέει ολα

-------------------

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -profil sakisarabatzis

11.05.2011, 08:36#6   
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας . Τώρα ψάχνουμε με μια φίλη μου για ιδιαίτερα .
sakisarabatzis Σολίστ
ΣΑΚΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣΤΕΝΟΡΟΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ51 ετών
11.05.2011, 13:25#7   

Να κάνεις ερευνα και να βρείς κατάλληλο δάσκαλο-α Φωνητικής που να εχει και την εμπειρία αυτου του χώρου. Δηλ και μουσικά[καταχυρωμένη] αλλά και πρακτικά να εχει εργασθει και δουλέψει στον χώρο αυτο αλλλα και με μαθητές που εχει βγάλει στην πορεία της διδασκαλίας.

-------------------

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -profil sakisarabatzis

11.05.2011, 21:55#8   
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας κύριε Αραμπατζή,να είστε σίγουρος οτι εάν έμενα Θεσσαλονίκη θα ερχόμουν σε εσας με κλειστά μάτια . Και πάλι σας ευχαριστώ που απαντάτε πάντα άμεσα σε ο,τι αφορα την φωνητική :)

Νέες συζητήσεις