ελληνική μουσική
354 online   ·  204.005 μέλη

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στη μουσική σκηνή Δίπλα στο Ποτάμι

kamoutsithra
Βασική Νότα
Chat
28.04.2010, 11:52

 

 

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, με συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, επιστρέφει δυναμικά (μετά τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στον Σταυρό του Νότου) σε μία άλλη αγαπημένη μουσική σκηνή και με ένα νέο δίσκο στις αποσκευές του.

Την Παρασκευή 30 Απριλίου και για τρεις ακόμη παραστάσεις, στις 1/7/8 Μαϊου θα εμφανιστεί μαζί με την Ευτυχία Μητρίτσα στο «Δίπλα στο Ποτάμι», καθηλώνοντας το κοινό με την ερμηνεία του.

Ο νέος του δίσκος με τίτλο “Ξένιος - Η Κρήτη εντός μου”, συμπληρώνει την επί 15 χρόνια πορεία του στη δισκογραφία, δίνοντας για ακόμη μία φορά το στίγμα του γνήσιου καλλιτέχνη.Τρία καινούρια τραγούδια, ο «Ξένιος» και η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην πρώτη του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ τον Θάνο Μικρούτσικο, δύο ορχηστρικά και τρία παραδοσιακά, το τραγούδι «Ακροβάτης» από την εποχή των Χαϊνηδων, ο Βασίλης Σκουλάς σε ένα εμβόλιμο στιγμιότυπο, και ο Ψαραντώνης να τραγουδά τον Ερωτόκριτο, πολυποίκιλα στοιχεία που ενσωματώνονται χαρισματικά σε ένα δίσκο και αφήνουν στο τέλος μια «γλυκόπικρη» νοσταλγία. Η σφραγίδα του Θύμιου Παπαδόπουλου στην ενορχήστρωση των κομματιών συμπληρώνει το καθαρό, μεστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Την Ευτυχία Μητρίτσα γνωρίσαμε στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 2006, με το τραγούδι «Λίγο πριν ξημερώσει», ενώ εμφανίστηκε και στα Mad Awards 2008 με τους Α/Ε(Αρτέμης-Ευθύμης), τραγουδώντας τον Εφιάλτη της Περσεφόνης (Μ. Χατζιδάκι – Ν. Γκάτσος). Ο «Μυστικός Προορισμός» είναι το πρώτο της cd που περιλαμβάνει δικές της συνθέσεις (εκτός από το Σκλαβάκι της Αγάπης που τους στίχους έχει γράψει ο Ορέστης Ντάντος). Τραγούδια που φανερώνουν μια ιδιαίτερη δημιουργό, που αφηγείται με αποκαλυπτικό τρόπο προσωπικές της ιστορίες, με έντονο ρομαντικό και θηλυκό τρόπο, τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους.

 

Δίπλα στο ποτάμι: Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγ. Ανάργυροι
Τηλ.: 210 2610444 & 210 2610438
Fax: 210 2610468
E-mail: info@diplastopotami.gr

Οργάνωση  - παραγωγή:MUSICOM / www.musicom. gr


#1   
despina1
Συγχορδία Μινόρε
Chat
30.04.2010, 00:01

Ώρα έναρξης 22.30


#2   
kamoutsithra
Βασική Νότα
Chat
07.05.2010, 13:40

Σήμερα 7 και αύριο 8 Μαίου ο Μίλτος Πασχαλίδης θα κάνει  δυο τελευταίες παραστάσεις στη μουσική σκηνή "Αυλαία".


#3   
kamoutsithra
Βασική Νότα
Chat
10.05.2010, 13:31

 

 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης

στο «Δίπλα στο ποτάμι»

Η επιτυχία συνεχίζεται για μια ακόμα παράσταση

Σάββατο 15 Μαΐου

Μαζί του η Ευτυχία Μητρίτσα

 

Μετά τις τέσσερις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στη μουσική σκηνή «Δίπλα Στο Ποτάμι», ο Μίλτος Πασχαλίδης θα πραγματοποιήσει μία ακόμα παράσταση το Σάββατο 15 Μαΐου καθηλώνοντας για μια ακόμα φορά το κοινό με την ερμηνεία του.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια δισκογραφικής πορείας ενώ παράλληλα με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του γνήσιου καλλιτέχνη. Έχοντας συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, επιστρέφει δυναμικά στο Δίπλα Στο Ποτάμι, μια πολύ αγαπημένη του μουσική σκηνή.

Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο «Ξένιος», το «Δεν πίνω μονάχος» στην πρώτη του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο αλλά και τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο. Ο δίσκος του Μιλτιάδη περιλαμβάνει επίσης δύο ορχηστρικά και τρία παραδοσιακά, το τραγούδι «Ακροβάτης» από την εποχή των Χαϊνηδων, ενώ συμμετέχουν ο Βασίλης Σκουλάς σε ένα εμβόλιμο στιγμιότυπο και ο Ψαραντώνης στον Ερωτόκριτο.

Την Ευτυχία Μητρίτσα γνωρίσαμε στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 2006, με το τραγούδι «Λίγο πριν ξημερώσει», ενώ εμφανίστηκε και στα Mad Awards 2008 με τους Α/Ε(Αρτέμης-Ευθύμης), τραγουδώντας τον Εφιάλτη της Περσεφόνης (Μ. Χατζιδάκι – Ν. Γκάτσος). Ο «Μυστικός Προορισμός» είναι το πρώτο της cd που περιλαμβάνει δικές της συνθέσεις (εκτός από το «Σκλαβάκι της Αγάπης» που τους στίχους έχει γράψει ο Ορέστης Ντάντος). Τραγούδια που φανερώνουν μια ιδιαίτερη δημιουργό, που αφηγείται με αποκαλυπτικό τρόπο προσωπικές της ιστορίες, με έντονο ρομαντικό και θηλυκό τρόπο, τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους.

 

Δίπλα στο ποτάμι: Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγ. Ανάργυροι
Τηλ.: 210 2610444 & 210 2610438
Fax: 210 2610468
E-mail: info@diplastopotami.gr

Οργάνωση  - παραγωγή:MUSICOM / www.musicom. gr


#4