ελληνική μουσική
213 online   ·  203.276 μέλη

Κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Veronica

postyourevent
Φθασμένος
Chat
26.05.2010, 12:06

Το debut CD με τίτλο 'Veronica' κυκλοφορεί σε όλα τα κεντρικά δισκοπωλεία!

Την παραγωγή κι ενορχήστρωση υπογράφει ο Tim Owen – συνεργάτης του Michael Gray και παραγωγός των Victoria Beckham, Luciana, Koolwah, DMC, The Jonesey Group κ.α.

Ο ήχος της είναι ένα μείγμα Rock/electro/Punk στοιχείων που εκρήγνυνται σε uplifting μελωδίες. Το EP περιλαμβάνει έξι κομμάτια σε δική της μουσική και στίχους.

Η ηχογράφηση έγινε στα Incandescence Studios στο Λονδίνο και το mastering από τον Rod Layman – συνεργάτη των top dj’s και παραγωγών από την έκρηξη της Dance μουσικής μέχρι σήμερα - στην RKL.

Digital downloads on I TUNES & the EMI Greece website:
http://www.7digital.com/stores/emigreecetest/artists/veronica-1/veronica-1/

http://www.myspace.com/veronicaolga
http://www.facebook.com/#!/pages/Veronica/199757372401?ref=ts

Debut videoclip available soon by
PostYourEvent TV
http://www.youtube.com/postyourevent

-----

Live Dates

10 Iουνίου @ Block33 - Θεσσαλονίκη
(περισσότερες πληροφορίες σύντομα)

11 Ιουνίου @ Anorak Festival - Καβάλα
http://bit.ly/9p8dIQ

-----

More Info about Veronica

Η Veronica είναι μία τραγουδοποιός/ερμηνεύτρια που έχει σαν βάση της την Αθήνα και το Λονδίνο.

Μεγαλωμένη σε καλλιτεχνικό περιβάλλον από γονείς ηθοποιούς, η Veronica από νωρίς αντιλαμβάνεται την τέχνη σαν μια αισθητική βίωση της πραγματικότητας και μαγεύεται από το θέατρο και τον χορό. Η μουσική που τελικά την κερδίζει, είναι για αυτήν μια φόρμα όπου μπορεί να συνδυάσει στοιχεία από όλα τα παραπάνω.

Η ανήσυχη ιδιοσυγκρασία της βρίσκει τον χώρο να εκφραστεί αρχικά μέσα από τα καθιερωμένα εφηβικά σχήματα…

Όταν αργότερα θα εγκατασταθεί στο Λονδίνο για σπουδές στις performing arts, η γνωριμία της με την Αγγλική underground μουσική κουλτούρα θα είναι καταλυτική: Με επιρροές από το glam, Punk και art Rock των 70’s, την electro, new romantic γεύση των 80’s και την σύγχρονη Βρετανική σκηνή, οι πρώιμες συνθέσεις και ιδέες της εξελίσσονται με την συμμετοχή της σε διάφορες μπάντες της indie τοπικής σκηνής.

Κατά την περίοδο αυτών των συνεργασιών η ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία και συνθετική της ταυτότητα, μαζί με το χαρακτηριστικό χρώμα της φωνής της δημιουργούν το δικό της trademark. Αποφασίζει να συνεχίσει ως solo artist σχηματίζοντας την δική της live μπάντα.

Έπειτα από μια πετυχημένη σειρά εμφανίσεων στα σημαντικότερα clubs και live venues του Λονδίνου, το όνομά της αρχίζει να συζητείται στους εγχώριους μουσικούς κύκλους προκαλώντας το ενδιαφέρον indie εταιριών.

Ακολουθούν live εμφανίσεις και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις όπου γνωρίζει ενθουσιώδη ανταπόκριση από το κοινό. Παράλληλα συνεργάζεται στο Λονδίνο με top UK παραγωγούς ηχογραφώντας το υλικό της και συμμετέχοντας σε διάφορα projects.

Ο πάντα πρωτοπόρος κι ανήσυχος για νέα ακούσματα Φίλιππος Πλιάτσικας την ανακαλύπτει και ξεκινά η συνεργασία τους κυκλοφορώντας την πρώτη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Veronica” από την εταιρεία του “Μέλυδρο” και την EMI Greece.

επισυναπτόμενα: cover-large.jpg 
#1