ελληνική μουσική
340 online   ·  207.328 μέλη

Ηρώ Σαΐα - Γυναίκα Τριαντάφυλλο

tranzistoraki
Φθασμένος
Chat
02.06.2010, 09:16

ΗΡΩ ΣΑΪΑ « ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ »

Ζωντανή ηχογράφηση από το ρεσιτάλ που παρουσίασε στην  Αθηναΐδα

Η Ηρώ Σαΐα πίνει αγιασμό και τραγουδά τραγούδια τριαντάφυλλα.

Ένα υπέροχα ρομαντικό κι ερωτικό ρεσιτάλ με  την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη

Η Ηρώ Σαΐα από τα πρώτα «παιδιά» της  Σπείρας παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Γυναίκα Τριαντάφυλλο». Πρόκειται για την ζωντανή  ηχογράφηση των ρεσιτάλ που παρουσιάσε στην Αθηναΐδα. Μαζί  με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και την Μαριλίζα Παπαδούρη  στο βιολοντσέλο, η Ηρώ Σαΐα– από τα πρώτα παιδιά της  Σπείρας – ξεδιπλώνει το ταλέντο της και «μεταμορφώνεται» σε «Γυναίκα Τριαντάφυλλο» για να ερμηνεύσει  μερικά από τα ωραιότερα  τραγούδια αγάπης, της ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας. Τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Κώστα Καλδάρα, Άκη Πάνου,Σταμάτη  Κραουνάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Νίκου Μαμαγκάκη, Γιάννη Σπανού, Μίμη Πλέσσα, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Αντύπα, Stephen Stodheim,Goran Bregovic. Τραγούδια παλιά και δικαιωμένα από τον χρόνο, τραγούδια νέα με «άρωμα»  τριαντάφυλλου που διάλεξαν ο Σταμάτης Κραουνάκης μαζί με την  Ηρώ Σαΐα. Κάποια  που μας τρυπάνε  την καρδιά σαν  αγκάθια και άλλα που τη χαιδεύουν  τρυφερά όπως τα ροδοπέταλα χαιδεύουν το  τρυφερό μάγουλο  ενός κοριτσιού… Ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ  αφιερωμένο στο λουλούδι που λέγεται ΑΓΑΠΗ.

Από τον ερχόμενο Οκτώβριο η Ηρώ Σαΐα θα παρουσιάζει και πάλι το ρεσιτάλ «Γυναίκα Τριαντάφυλλο» μαζί με τους συνεργάτες της.

Είναι βαθύτατα συγκινητικό για μένα που υπογράφω ένα παιδί μου στην πρώτη του έξοδο σε χαλεπούς καιρούς με όπλα που μ’ έκαναν να χαίρομαιγια τη δουλειά που  διάλεξα.Χαιρετίζω τον εξαιρετικό συνάδελφο  Νεοκλή Νεοφυτίδη  πολύτιμο συνεργάτη  γι’ αυτό το εγχείρημα και την ευαίσθητη Μαριλίζα Παπαδούρη στο βιολοντσέλο.Ηρώ Σαΐα το όνομα αυτής…

Σταμάτης  Κραουνάκης

«ΓΥΝΑΙΚΑ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ»
Concept – Επιλογή τραγουδιών Σταμάτης ΚραουνάκηςΗρώ Σαΐα
Ενορχήστρωση  – Μουσική διεύθυνση -  Πιάνο Νεοκλής Νεοφυτίδης
Βιολοντσέλο Μαριλίζα Παπαδούρη - Μιχαλούδη
Ηχοληψία-επεξεργασία  ήχου-Mastering Δημήτρης Μουρλάς


#1   


Αυτά τα διάβασες;