ελληνική μουσική
271 online   ·  203.031 μέλη

Κάστελο and other stories

GL
MusicHeaven Guru
Chat
05.06.2010, 05:14

Κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο το πρώτο single του υποφαινόμενου το οποίο πρόκειται να αποτελέσει μέρος της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του τύπου που σας γράφει τώρα παρέα με τη Φιλιώ Τερζή στο τραγούδι. Ολοκληρωμένο το μουσικό έργο θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα.

(Πάμε πιο προσωπικά τώρα γιατί δεν γουστάρω τις τυπικότητες...)

Λίγο καιρό λοιπόν πριν φύγει το υλικό για το τελικό mastering στο AEOLIA STUDIO του φίλου μου Μιχάλη Νικολούδη, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας ένα τμήμα της δουλειάς μου σεβόμενος τα πέντε χρόνια παρουσίας μου στο MusicHeaven.

Η συγκεκριμένη εκτέλεση του "Κάστελο" όπως θα έλεγε και ο άλλος φίλος μου ο Δέοντας είναι συλλεκτική μιας και θα ακούσετε το πρώτο take που βγήκε με τη μία από τα πλήκτρα χωρίς την παρέμβαση εξωγενής τεχνολογίας.

Λίγα λόγια για το Κάστελο

Κάστελο ονομάζεται το νοτιότερο άκρο του νησιού της Καρπάθου, είναι εκείνο το ακρωτήρι που στέκει σαν Διγενής ακρίτας στην άκρη του Πελάγου χαιρετώντας τα καράβια που περιδιαβαίνουν τη Μεσόγειο.
Είναι όμως και εκείνο το ακρωτήρι που στα νερά του φυλάει καλά κρυμμένο ένα μυστικό γεμάτο ηρωισμό και πόνο......
Είναι αυτός ο κάποιος που ένωσε τη Κρήτη και τη Κάρπαθο πριν λίγα χρόνια....
Είναι αυτός ο κάποιος που με ενέπνευσε στο να γράψω αυτή τη μουσική που θα ακούσετε και φυσικά είναι αφιερωμένη σε......Αυτόν....

Το βίντεοκλιπ που θα δείτε είναι χειροποίητο, το έφτιαξα μόνο για την δικτυακή προβολή της μουσικής αλλά κυρίως για να τιμήσω αυτόν που έχει γίνει σύμβολο στον τόπο μου και ο οποίος αποκαλύπτεται στο τέλος του βίντεοκλιπ....


Συνεχίζεται......


#1