ελληνική μουσική
361 online   ·  203.020 μέλη

Τρίφωνο «Σαν παράσταση«

AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
23.06.2010, 16:51

Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε η νέα της Λ Νικολακοπούλου συνεργασία με το αγαπημένο Τρίφωνο σε ένα τραγούδι που από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις καρδιές μας…

Το τραγούδι έχει τίτλο «Σαν παράσταση«, είχε γραφτεί για μία θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη και το τραγουδούσε ο θίασος στο τέλος του έργου.

Έπειτα το ακούγαμε στις επιτυχημένες παραστάσεις της Γλυκερίας και της Ελένης Τσαλιγοπούλου με το Τρίφωνο τη χειμερινή περίοδο 2008-2009 στο Polis Theater. Από τότε, περίμενε υπομονετικά να ξανακάνει την εμφάνιση του στην σκηνή, φέρνοντας το αφοπλιστικό μήνυμα πως όλα στη ζωή είναι διπλά και πως η ίδια η ζωή μας είναι μία παράσταση που πότε πρωταγωνιστεί ο ένας και πότε ο άλλος.

Το Τρίφωνο διάλεξε και ενορχήστρωσε μαζί με το «Δίδυμο» με κέφι και νέο ήχο αυτό το τραγούδι για να γίνει προπομπός στις καλοκαιρινές του συναυλίες και να δώσει μία γεύση από την επόμενη δισκογραφική συνεργασία του με τη Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία αναμένεται το Φθινόπωρο.
Το τραγούδι κυκλοφορεί στο κοινό μόνο σε digital μορφή και μέσω ενός πανέμορφου video clip που καταφέρνει να μας μεταφέρει όντως σ’ έναν φανταστικό κόσμο όπου οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές είναι ήρωες πλέον σ’ ένα παραμύθι…!


#1   
XeniaRodo
Βετεράνος
Chat
27.06.2010, 15:54

πολύ ωραίο τραγούδι και πολύ ωραίο βίντεο...


#2