ελληνική μουσική
287 online   ·  202.768 μέλη

Νεο boybands group Face Boys!

AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
06.08.2010, 13:54

Κάθε τέλος μια νέα αρχή; Αυτό φαίνεται να ισχύει στη περίπτωση του Αργύρη Ναστόπουλου. Μιλάμε φυσικά για το πρώην μέλος των One που όπως φαίνεται, ποτέ δεν χώνεψε το γεγονός της διάλυσης ενός group που είχε εξαιρετική πορεία στο χώρο. Ο ίδιος λειτουργεί με μεγαλύτερη άνεση μέσα σε ένα group απ' ότι solo, έτσι η απόφαση δεν άργησε να ληφθεί...

Ο Αργύρης Ναστόπουλος ιδρύει νέο group.

Πιθανόν να διαβάσατε τις προηγούμενες ημέρες ΕΔΩ για το νέο group που ετοιμάζει Πάνω από 4.000 αιτήσεις δέχτηκε και κατέληξε σε τρεις νέους συνεργάτες του μέσα από αυστηρά casting ,κατέληξε στους καλύτερους, τον Γιάννη ,τον Δημήτρη και τον Τεό. Το όνειρο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Όλοι μαζί θα αποτελούν τους Face Boys . Ο Αργύρης Ναστόπουλος θα συμμετέχει μόνο ως μουσικοσυνθέτης και manager και ήδη ετοίμασε το promo video σοκάροντας τους πάντες!

Από τις 3 Αυγούστου 2010 το promo video ξεπερνάει κάθε προσδοκία με τα θετικά σχόλια αλλά και την αναζήτηση νέων ιδεών και προτάσεων.

Οι Face boys άρχισαν ήδη πρόβες με το χορογράφο τους και μέσα Σεπτέμβρη θα έχουμε και οπτικό δείγμα της δουλειάς τους αλλά και μια εμφάνιση αρχές Σεπτέμβρη που θα συζητηθεί πολύ.

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου οι Face Boys θα είναι studio και θα ηχογραφούνε το Μάτια μου Γλυκά αλλά και στα αγγλικά Dance with me Tonight ,για να το αποστείλουν σε ξένα radio ,ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσουν και την φωτογράφηση του εξωφύλλου τους

 

Δειτε το Promo

Πηγή:clubs.pathfinder.

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : AlfaWolf στις 08-08-2010 21:35 ]


#1