ελληνική μουσική
136 online   ·  205.630 μέλη

Οι 4 Μεγάλοι (Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth) σε DVD τον Οκτώβρη...

AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
20.08.2010, 10:27
Οι BIG FOUR (Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth) σε DVD τον Οκτώβρη...

Με νωπές ακόμα τις μνήμες της 24ης Ιουνίου στο Terra Vibe Park, με τους BIG FOUR (Metallica, Slayer, Anthrax και Megadeth) επί ελληνικού εδάφους, στα πλαίσια του 1ου Greek Sonisphere Festival και πριν καλά - καλά ολοκληρωθεί ο περιοδεύων ανά την Ευρώπη φεστιβαλικός θεσμός (...μόλις στις 8 Αυγούστου στην πόλη Pori της Φινλανδίας), η Universal Music έρχεται να μας "ανάψει" και νέες "φωτιές".

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα ανακοινώθηκαν στο Universal Music Store, στις 11 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το "The Big Four: Live From Sonisphere 2010"!!!

Πρόκειται για ένα DVD που θα περιέχει ζωντανά ηχογραφημένο υλικό, από την εμφάνισή τους στις 22 Ιουνίου στο Sonisphere της Βουλγαρίας, κατά κύριο λόγο, αλλά και αποσπάσματα από άλλους σταθμούς του festival (...λέτε να περιέχει και από τον ελληνικό;;;).

Σε κάθε περίπτωση, η Ιαπωνική έκδοση, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, θα είναι και πάλι η "ενισχυμένη", αφού, ως deluxe, πέραν του DVD, θα περιέχει και ένα event poster, ένα poster από κάθε μία μπάντα εκ των τεσσάρων και τέλος μία πένα!!!

Πηγή:e-rock.gr


#1   


Αυτά τα διάβασες;