ελληνική μουσική
133 online   ·  203.260 μέλη

Οι U2 ετοιμάζουν 4 ξεχωριστά projects!

AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
23.08.2010, 13:59

Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, το ατύχημα του Bono στέρησε την ευκαιρία από τους fans των U2 στην Βόρεια Αμερική να απολαύσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα live. Τώρα ο Bono επανήλθε δριμύτερος και οι συναυλίες των U2 ξεκίνησαν ξανά, με αφετηρία την Ιταλία.

Στο τέλος εκείνης της συναυλίας, ο Bono μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, έδωσε μια καυτή είδηση: Οι U2 αυτή την στιγμή δουλεύουν πάνω σε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα ξεχωριστά projects!

Υπάρχει, το “Songs Of Ascent”, μια συλλογή τραγουδιών που προήλθε από τα recording sessions του album “No Line On The Horizon”. Eπίσης οι U2 γράφουν την μουσική για το musical του Broadway “Spider-Man: Turn Off The Dark” . Το τρίτο κατά σειρά project είναι ένα νέο album με Rock προσανατολισμό και τέταρτο, ένα ακόμα νέο album με Dance επιρροές!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι U2 πειραματίζονται με τους club ήχους καθώς είχε προηγηθεί, το 1993 το album “Zooropa” και το 1997 το album “Pop”, με επιρροές που άγγιζαν την techno/electro pop!

Βασικός υπεύθυνος για αυτή την έντονη κλίση των U2 προς την Dance, είναι ο μπασίστας τους, Adam Clayton που έχει δηλώσει φανατικός ακροατής της Ευρωπαϊκής club μουσικής!

Πάντα βρίσκουν τον τρόπο να εντυπωσιάζουν οι U2!

ΠΗγή ¨magazine Rolling Stone

επισυναπτόμενα: u2.jpg 
#1