ελληνική μουσική
367 online   ·  205.982 μέλη

Μια ελληνική rock μπάντα διακρίνεται στην Ευρώπη!

AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
14.09.2010, 14:19

Οι FILM, ταξιδεύουν, με την αρχική τους σύνθεση, για μια ακόμα φορά στην Ευρώπη, στο χώρο που τους αρέσει περισσότερο από όλους..το συναυλιακό stage!

Οι FILM και η ΕTTEN (Ελένη Τζαβάρα) μοιράζονται και πάλι την ίδια σκηνή στα πλαίσια της Popkomm, μιας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές μουσικές εκθέσεις/φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο (8-10 Σεπτεμβρίου) και του φεστιβάλ Iceland Airwaves, στο Ρέικιαβικ (13-17 Οκτωβρίου)!

Από την μια η ETTEN, με το ντεμπούτο album της "I Know You Are Behind Me But I'm Not Scared" γεμάτο νυχτωδικά τραγούδια "βόρειας" Electronica και τις συνεργασίες με Μιχάλη Δ., Coti K, Chris Nemmo και με singles όπως το "20: 45 Sling" και την εξαιρετική διασκευή στο "Another Day" του Roy Harper.Κι από την άλλη οι FILM, με το τρίτο κινηματογραφικό album τους, "PERSONA", την συνέχεια της περιοδείας τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Spot Festival στο Aarhus της Δανίας και στο Gogoyoko showcase επίσης στην Δανία.Με αφορμή τις επερχόμενες συναυλίες στην Ευρώπη, το δημιουργικό team θα εμφανιστεί με ένα δυνατό set list με παλιά και νέα κομμάτια

Επιπλέον, οι FILM ηχογράφησαν ένα νέο single στα Ισλανδικά. Το συγκρότημα συνεργάστηκε με την Hildur Kristνn Stefαnsdσttir, την αέρινη φωνή των Rφkkurrσ, ένα από τα πιό εκλεκτά folk-pop συγκροτήματα της Ισλανδίας. To 'Harmur Fuglsins' είναι το αφοπλιστικό αποτέλεσμα μιας συνεργασίας αντίθετων καλλιτεχνικών και γεωγραφικών background. To single θα κυκλοφορήσει τέλη Σεπτέμβρη σε περιορισμένα αντίτυπα 7'' βινύλιου από την Inner Ear και σε ψηφιακή μορφή από την Ισλανδική Kimi Records.

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : AlfaWolf στις 14-09-2010 14:20 ]


#1   


Αυτά τα διάβασες;