ελληνική μουσική
230 online   ·  205.842 μέλη

Χάρις Αλεξίου: Έδωσε την μάχη και την κέρδισε

AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
22.09.2010, 02:28

Η Χαρούλα Αλεξίου σε δηλώσεις της στο Love Radio εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που είχε και το πως το ξεπέρασε. Μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο κόσμος δεν την αγαπά μόνο για την υπεροχή φωνή της αλλά και για το ήθος την αξιοπρέπεια και τον δυναμισμό που την διακρίνει.

"Όταν πέρασα το πρόβλημα υγείας που είχα, ήμουν διστακτική. Φοβόμουν μήπως και δημαγωγήσω και νομίσει ο κόσμος ότι πάω να το χρησιμοποιήσω για δική μου προβολή. Θα ήθελα, όμως, να πω δυνατά ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν και να ελέγχουν το στήθος τους. Πρέπει όλες μας να κάνουμε τη μαστογραφία. Εγώ απ' αυτό το πράγμα γλίτωσα τελικά. Πρόσεχα πολύ τον εαυτό μου και, ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε πολύ σοβαρό. Πέρασα το πρόβλημά μου τραγουδώντας"

Δηλώσεις όλο νόημα από την γνωστή καλλιτέχνη που δείχνει ότι σκοπός της δεν ήταν να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας ούτε να αποζητήσει τον οίκτο του κόσμου. Άλλωστε κανείς δεν ήξερε οτιδήποτε μέχρι και που το ξεπέρασε και θέλησε η ίδια να στείλει ένα μήνυμα για πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Το ξεπέρασα τραγουδώντας είπε και βγάζουμε το συμπέρασμα ότι το τραγούδι δεν είναι μόνο το επάγγελμά της αλλά κάτι που την χαλαρώνει το αγχολυτικό της το φάρμακο της η μεγάλη της αγάπη.

Μεγάλωσα

music : X. Αλεξίου
lyrics : X. Αλεξίου
album : Η αγάπη θα σε βγεί όπου και να σαι
label : ESTIA - EMI


#1   
Katzenfreund
Βασική Νότα
Chat
07.10.2010, 16:01

Χαίρομαι που τα κατάφερε. Κρίμα όμως στον Ελληνικό χώρο να υπάρχει τόση κακή πίστη που κάποιος που περνά τη σοβαρότερη δοκιμασία της ζωής του να πρέπει να ανησυχεί για τις κακές γλώσσες.


#2   


Αυτά τα διάβασες;