ελληνική μουσική
266 online   ·  206.002 μέλη

Έκκληση από τη γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα που έπεσε θύμα ληστείας

Japan88gr
Φθασμένος
Chat
05.10.2010, 15:10

Έκκληση από τη γνωστή τραγουδίστρια μέσα από το LamiaReport για να βρεθούν τα προσωπικά της έγγραφα και οι κάρτες που περιείχε η τσάντα της.

 Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ελπίδα μας είπε:
Μέσα στην τσάντα μου υπήρχαν εκτός από τα χρήματα και τις πιστωτικές κάρτες που δεν με ενδιαφέρουν, προσωπικά έγγραφα και κάρτες επαγγελματικές με διευθύνσεις και τηλέφωνα από Ελλάδα και εξωτερικό, που για μένα είναι πολύ σημαντικά. Είναι η μισή μου ζωή.
Κάνω έκκληση σε αυτά τα παιδιά που τα πήραν, αν θέλουν να βρουν ένα τρόπο να τα επιστρέψουν. Να τα πετάξουν κάπου και να πάρουν ένα τηλέφωνο. Έχει μεγάλη σημασία για μένα


Τι ακριβώς έγινε:

Η αγαπημένη μας συμπατριώτισσα, γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα, που τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Σπερχειάδα για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες, έπεσε θύμα ληστείας και ανακάλυψε "ροζ" τηλέφωνα, που είχαν γίνει από το σταθερό στο πατρικό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η Ελπίδα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 29/09 έπεσε για ύπνο νωρίς το βράδυ στο πατρικό της.
Το πρωί ανακάλυψε ότι ήταν παραβιασμένο το παράθυρο του ισογείου και έλειπε η τσάντα της η οποία περιείχε περίπου 1.700 ευρώ, πιστωτικές κάρτες και όλα τα προσωπικά της έγγραφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ισόγειο κοιμόταν ο αδελφός της, ο οποίος επίσης δεν κατάλαβε τίποτα.

Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως για την Ελπίδα δεν σταματούν εδώ, αφού την περίμεναν και "παραφουσκωμένοι" λογαριασμοί στο τηλέφωνο του σπιτιού.
Άγνωστοι δράστες έμπαιναν στο πατρικό της όταν έλειπε και έπαιρναν τηλέφωνα σε 090... και άλλα, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός του τηλεφώνου να έχει ξεπεράσει τα 1.500 ευρώ.
Η Ελπίδα όταν είδε τους λογαριασμούς δεν πίστευε στα μάτια της, ενώ  είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για τους ίδιους δράστες με αυτούς της ληστείας.

 

Πηγή: lamiareport.gr


-----------------
Να τα πεις έξω απ' τα δόντια, απερίφραστα, ασθμαίνοντας έστω, (τα ωραία υπονοούμενα, οι ελλείψεις -έλεγε- είναι για τους βολεμένους). Ίσως κι η συντριβή του ποιήματος να γεννήσει το ποίημα. Γιάννης Ρίτσος http://www.youtube.com/user/japan88gr

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Japan88gr στις 05-10-2010 15:12 ]

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 05-10-2010 21:47 ]

επισυναπτόμενα: elp.jpg 
#1   


Αυτά τα διάβασες;