ελληνική μουσική
331 online   ·  207.328 μέλη

Monika live Θεσ/νίκη - Ιωάννινα - Κέρκυρα

postyourevent
Φθασμένος
Chat
12.11.2010, 11:57

Monika

 

MONIKA LIVE

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - BLOCK 33 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΓΟΡΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 7 ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΠΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Monika ολοκληρώνει τη χρονιά που είδε την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της και άλλη μια σειρά επιτυχημένων live, με τρεις χειμερινές συναυλίες στη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και την Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, η Monika θα εμφανιστεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Αγορά στα Ιωάννινα και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο 7 Τεχνών Τόπος στην Κέρκυρα.

Η Monika, στην κιθάρα και στο πιάνο, θα τραγουδήσει κομμάτια από τον τελευταίο της δίσκο “EXIT”, μαζί με τα καθιερωμένα πλέον αγαπημένα της από το ντεμπούτο της “Avatar”, καθώς και διασκευές-έκπληξη. Μαζί της στη σκηνή θα βρίσκεται η πολυμελής μπάντα της που γνωρίσαμε μέσα από τα webisodes “The Road To EXIT”.

Το “Exit”, δύο χρόνια μετά την ευχάριστη έκπληξη του ”Avatar” που τη σύστησε στο κοινό ως την πιο ταλαντούχα νεαρή τραγουδοποιό, απέδειξε ότι η Monika ήρθε για να μείνει για πάντα, καθώς κατάφερε αριστοτεχνικά να ξεπεράσει το σκόπελο του «δύσκολου» δεύτερου άλμπουμ.

Το live της Monika μοιάζει με ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι που ενώνει το μοντέρνο με το διαχρονικό και το πλούσιο συναίσθημα της ελληνικής μελωδίας με την εκλεπτυσμένη παγκόσμια ποπ σκηνή και γι’ αυτό συνεχίζει να αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις.

πηγή: postyourevent.gr

 

 


#1   


Αυτά τα διάβασες;