ελληνική μουσική
432 online   ·  205.989 μέλη

Δωρεάν ανταλλαγή προιόντων και υπηρεσιών on line!!!

elvisrock
Βασική Νότα
Chat
14.12.2010, 20:56

Το παρακάτω κείμενο δεν είναι διαφημιστικό. Απλά προσπαθούμε να διαδώσουμε μία προσπάθεια που γίνεται σε μια εποχή που όλοι τη χρειαζόμαστε. Δωρεάν ανταλλαγή προιόντων και υπηρεσιών!!!
Τι είναι το Easy-Living.gr

Είναι γνωστό ότι αλλάζοντας ακόμα και μικροπράγματα στην καθημερινότητά μας, αισθανόμαστε χαρά, ευεξία και αισιοδοξία ότι ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές θα γίνουν ή έχουν γίνει στην ζωή μας.

Ο δικτυακός τόπος Easy-Living.gr δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας να αλλάξουμε πράγματα στην ζωή μας. Έχοντας μετακομίσει σε καινούργιο σπίτι, ανακαλύψαμε ότι τα έπιπλα μας δεν ταίριαζαν με το νέο ύφος και στυλ που θέλαμε το σπίτι μας να έχει. Από την άλλη μεριά, η αγορά καινούργιων επίπλων δεν ήταν η ενδεικνυόμενη λύση μιας και τα προηγούμενα έπιπλα ήταν και καινούργια και δύσκολο να χαριστούν.

 Ετσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον τόπο με σκοπό όλοι να μπορούν να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πράγματα (από έπιπλα μέχρι και ηλεκτρικά είδη, από ρούχα μέχρι και μικροσυσκευές) αλλά και υπηρεσίες (βάψιμο σπιτιού, συντήρηση αυτοκινήτου, μετακόμιση, κλπ.). Και η λέξη ανταλλαγή είναι η κυρίαρχη σε αυτόν τον διαδυκτιακό τόπο. Παρόλα αυτά, αν κάποιος θέλει να προσφέρει κάποια τιμή για να αποκτήσει κάτι, αρκεί να το προτείνει στον ιδιοκτήτη του προϊόντος.

Ελπίζουμε να βρείτε τον τόπο αυτό τόσο χρήσιμο όσο τον φανταστήκαμε.


#1   


Αυτά τα διάβασες;