ελληνική μουσική
422 online   ·  205.873 μέλη

Εορταστική, επίκαιρη και ερασιτεχνική προσπάθεια.

alex82
Περαστική Νότα
Chat
30.12.2010, 13:47

Σας στέλνω το λινκ από μια πρώτη ερασιτεχνική μου προσπάθεια!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4_w8Yf9CoBY

 

Καλή χρονιά σε όλους!!!

 


#1   
AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
30.12.2010, 14:11

Καλησπέρα και χρόνια πολλα !!!

Μ αρεσε λιγο στο ρεμιχ ισως επρεπε να ανεβει η φωνη και να ξεχωριζει το τι λες χωρίς να πρεπει να  διαβάζω για να καταλάβω .

Καλη προσπαθεια πάντως συνεχεισε :)


#2   
alex82
Περαστική Νότα
Chat
30.12.2010, 15:37
Επειδή δεν έχω καλή φωνή (και το ξέρω ) προσπαθώ να την κρύψω όσο μπορώ. Μάλλον όμως την έκρυψα παραπάνω απ’ ότι θα έπρεπε. Ευχαριστώ πολύ για το feedback!
#3   
freddieKrueger
Βετεράνος
Chat
31.12.2010, 13:37

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά κατα αρχήν!!

 

ΛΟΙΠΌΝ,φίλε μου...η φωνή και η ποιότητά της θα πρεπε να ναι το τελευταίο που θα μας απασχολήσει εδώ...άσχημη χροιά δεν έχεις,απλά η φωνή σου είναι ακαλλιέργητη...και τη φωνή σου δεν πρέπει να την κρατάς μέσα σου...ΕΞΩ φίλε η φωνή...σαν να τραγουδάς κάπου που κανένας δεν θα σε κριτικάρει...

 

Σε θέμα ερμηνείας τώρα δεν είναι δυνατό να κρατάς σε όλο το κομμάτι την ευγενική σχεδον ψυθιριστή απόχρωση...''ΔΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ να φύγετε να πάτε αλλού''..αλλά δεν βλέπω πουθενά στη φωνή σου την αγανάκτηση...''Θέλω να ξαναζήσω...αντε μη σας γα...'' Πού είναι παρούσα η ΑΠΟΓΝΩΣΗ για να ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ αξιοπρεπώς?ΠΟΥ είναι η οργή απέναντι στο σύστημα...απειλέίς ότι θα γαμ...αλλά με μια φωνούλα φοβισμένη...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ?

 

Εν πάσει περιπτώσει,ένα τραγούδι επίκαιρο πολιτικού περιεχομένου από ένα παιδί με ψυχή καλλιτέχνη,που δεν της δίνει δίοδο να βγει προς τα έξω...ίσως γιατί νοιώθει ανασφάλεια για τη φωνή του...αυτό διορθώνεται με δουλειά...αν καλλιεργήσεις την τεχνική σου σε βαθμό ώστε να μη σε απασχολεί και να τραγουδάς άνετα,τότε η εκφραστικότητά σου σαφώς θα βελτιωθεί...

 

 


#4   


Αυτά τα διάβασες;