ελληνική μουσική
125 online   ·  202.836 μέλη

Τάνια Τσανακλίδου Παλιές αγάπες και τραγούδια μεθυσμένα

AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
02.02.2011, 16:24

«Παλιές αγάπες και τραγούδια μεθυσμένα» ήταν ο τίτλος της πολύ επιτυχημένης παράστασης που έδωσε η Τάνια Τσανακλίδου στη μουσική σκηνή Μετρό τον χειμώνα 2007-2008 και κυκλοφορεί τώρα σε διπλό cd από τη LYRA.  

Η Τάνια Τσανακλίδου παρέα με τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, τον Γιάννη Παπαζαχαριάκη στην κιθάρα και τον Παναγιώτη Τσεβά στο ακορντεόν, επιλέγει σε αυτό το πρόγραμμα να συμπεριλάβει πολλά αγαπημένα τραγούδια, σαν αγάπες παλιές που όλοι ξεπεράσαμε αλλά ποτέ δεν πάψαμε να νοσταλγούμε αλλά και τραγούδια λαϊκά, τραγούδια μεθυσμένα, που τραγουδάει όπως πάντα με την καρδιά της!

Η Τάνια Τσανακλίδου είναι σε μεγάλα κέφια σε αυτό το πρόγραμμα και παρασύρει τους ακροατές σ’ ένα ταξίδι στον μαγικό της κόσμο, σε μία πορεία προς τη λύτρωση. Με την ιδιαίτερα χαρισματική φωνή της, την σπάνια εκφραστικότητά της, το πάντα φλογερό ταπεραμέντο της και διάθεση εφηβική, μεταδίδει τον ενθουσιασμό της και χαρίζει ερμηνείες γεμάτες ζωντάνια τόσο στα γνωστά της τραγούδια όσο και σε πιο απρόσμενες επιλογές. Έτσι τραγούδια των Στ. Κραουνάκη- Λ. Νικολακοπούλου, Γ. Χατζηνάσιου – Λ. Παπαδόπουλου, Τ. Μπουγά- Τ. Θωμαΐδου, Σ. Τσιλίκη- Γιάννη Ξανθούλη «συνδιαλέγονται» αρμονικά με τραγούδια των Αττίκ, Ν. Γούναρη, Μ. Σουγιούλ, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Λοΐζου, Μ. Πλέσσα, Γ. Σπανού, Γ. Ζαμπέτα, Κουρτ Βάιλ και άλλων.  

Ένα διπλό άλμπουμ που θα σας συνεπάρει!

επισυναπτόμενα: TSANAKLIDOU-cover.jpg 
#1   
despinakontogianni
Βετεράνος
Chat
03.02.2011, 18:52
Όαση καλού τραγουδιού!
#2   
CATNASSOU
Περαστική Νότα
Chat
06.02.2011, 01:44

teleio !!!!!!!!!!!!!!!!!!


#3   
gianna-dep
Βασική Νότα
Chat
06.02.2011, 19:08
ενας ανθρωπος με πολυ χιουμορ και καταπληκτικη ερμηνευτρια
#4   
beatlus
MusicHeaven Guru
Chat
07.02.2011, 10:11
Πραγματικά, εμφανίσεις με λόγο και ουσία ήταν αυτές που παρουσίασε εκείνη την περίοδο η Τάνια Τσανακλίδου. Αναρωτιόμουν αν θα τις "έκλεινε" ποτέ σε cd. Ευτυχώς, το έκανε!
#5