ελληνική μουσική
260 online   ·  203.036 μέλη

Μιχάλης Εμιρλής Φωτιά στα παραμύθια

AlfaWolf
Βετεράνος
Chat
11.03.2011, 14:18

Ο Μιχάλης Εμιρλής επιστρέφει με ένα πολύ δυνατό άλμπουμ, το τρίτο προσωπικό του που κυκλοφορεί από τη Legend, βάζοντας «Φωτιά στα παραμύθια».

Δέκα καινούρια τραγούδια και μια νέα version της μεγάλης του επιτυχίας «Να σε ξεχάσω προσπαθώ», περιλαμβάνει το νέο cd. Τη μουσική υπογράφουν ο Μιχάλης Εμιρλής και ο Stelios Mac ενώ τους στίχους ο φίλος και μόνιμος συνεργάτης του Μιχάλη Εμιρλή, Χριστόφορος Μπαλαμπανίδης. Στο ομότιτλο τραγούδι οι ευφάνταστοι στίχοι είναι των Stelios Mac και Βίκυς Μπεκιάρη.  

«Από την πρώτη μας στιγμή» με τα καινούρια τραγούδια του Μιχάλη Εμιρλή, νιώθεις τον ρυθμό αλλά και τους ιδιαίτερους στίχους να σε αιχμαλωτίζουν και να σε παρασέρνουν σε ένα πολύ γοητευτικό ταξίδι! Τραγούδια ρυθμικά αλλά και μπαλάντες, στίχοι σκωπτικοί και επίκαιροι αλλά και συχνά τρυφεροί και ερωτικοί, χιούμορ αλλά και συναίσθημα, συνθέτουν το γνώριμο και τόσο αγαπημένο στυλ του Μιχάλη Εμιρλή.

Το τραγούδι «Από την πρώτη μας στιγμή» είναι το πρώτο single του άλμπουμ και αυτό που πρώτο οπτικοποιήθηκε. Άλλα τραγούδια που ξεχωρίζουν από το πρώτο κιόλας άκουσμα είναι το «Φωτιά στα παραμύθια» με την κυνική οπτική απέναντι στα παραμύθια –τόσο τα συλλογικά όσο και τα προσωπικά, το ρομαντικό «Σε θέση άμυνας», το πρωτότυπο «Παιδί των Ηδονών» όπου ο ήρωας τα λέει ένα χεράκι με τον Θεό αλλά και πολλά ακόμη, αφού όλα είναι τραγούδια που θες να τα τραγουδήσεις!

Επιμέλεια παραγωγής: Θύμιος Παπαδόπουλος
 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : AlfaWolf στις 11-03-2011 14:23 ]


επισυναπτόμενα: EMIRLHS-cover.jpg 
#1