ελληνική μουσική
227 online   ·  207.086 μέλη

Σταθμοί Χειμερινής Περιοδείας Όναρ

postyourevent
Φθασμένος
Chat
06.04.2011, 10:18

onarοι Όναρ «αλλιώς»
με δύο κιθάρες και ένα πιάνο

Παράλληλα με τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην Αθήνα στη μουσική σκηνή «Σταυρός Του Νότου», οι ΟΝΑΡ ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα με μια βαλίτσα γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια.

Οι Όναρ παρουσιάζουν με δύο κιθάρες και ένα πιάνο, τα τραγούδια τους από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Όσα αντίο μας μένουν», τραγούδια που μιλούν για τον αγώνα που χρειάζεται για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τη γενιά που έρχεται και την οποία σχεδόν καταδικάζουμε με την συμπεριφορά μας, τη ζωή η οποία δεν έχει πρόβα και πρέπει να την ζούμε σαν παράσταση, για τα αντίο που μένει να ειπωθούν καμιά φορά, για να απελευθερωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά...

Μέσα από το πρόγραμμά τους θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένες επιλογές από όλη τους την δισκογραφική πορεία («Αν μ’ αγαπάς», «Mε τρομάζεις», «Χάρτινα Φανάρια», «Δεν χρωστάω σε Κανέναν, «Μαχαίρια τώρα τα φιλιά σου», κ.ά) αλλά και με επιτυχίες παλαιότερες και καινούριες άλλων καλλιτεχνών.

Μια μοναδική unplugged μουσική παράσταση γεμάτη από μελωδίες που σιγοψιθυρίζονται και στίχους για φοιτητικές αγάπες και παρέες!

Τους συνοδεύει στο πιάνο ο Λευτέρης Περγάμαλης.

Σταθμοί Περιοδείας:
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ – ΝΟΤΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΡΕΘΥΜΝΟ – METROPOLIS
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - Cervantes Caf
ι – Bar
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – SMALL CAFE

Οργάνωση παραγωγής:
Ερωδιός LIVE Ε.Π.Ε
www.erodios.gr

πηγή: postyourevent.gr


#1   
tago
Φθασμένος
Chat
06.04.2011, 12:41

Να σας ενημερώσω και εγώ πως στις 11 του Απρίλη, η Πενυ Ραμαντάνη θα παρουσιάσει το βιβλίο της στο Ηράκλειο. Αν δε κάνω λάθος, 20.30 στη μουσική σκηνή πυξίδα με ελεύθερη είσοδο!


#2   


Αυτά τα διάβασες;