ελληνική μουσική
203 online   ·  203.503 μέλη

No Contract Festival

postyourevent
Φθασμένος
Chat
23.04.2011, 22:26

No Contract Festival3 Bands
15 Musicians on Stage
No Contract

Το πρώτο No Contract Festival είναι γεγονός!! Το festival αφορά μπάντες οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν κάποιο album ή EP χωρίς να έχουν συμβόλαιο με κάποια δισκογραφική εταιρία.

Στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά θα συμμετάσχουν 3 από τις πιο ελπιδοφόρες μπάντες της alternative/indie αθηναϊκής σκηνής. Oι Nothing Red, Οι Celuta Red και οι Stop Rewind Play.

NOTHING RED
Οι Nothing Red είναι μια alternative pop-Rock μπάντα με γυναικεία φωνητικά και πειραματικό ήχο. Επηρεασμένοι κυρίως από progressive μπάντες του 70' την indie σκηνή, το Metal, το gothic, κάνουν έντονη χρήση της τεχνολογίας, κυρίως υπολογιστών αλλά και κάθε είδους εξομοίωσης πραγματικών μηχανημάτων.

Τα Τραγούδια τους έχουν ακουστεί, μέσω ραδιοφώνου, σε διάφορες χώρες όπως Γαλλία, Γερμανία, Αμερική. Το 2009 βγήκαν Νο1 για δυο συνεχόμενες εβδομάδες στο Βρετανικό ‘Indie Top 100 ενώ τον ίδιο χρόνο συμμετείχαν με τέσσερα τραγούδια στην μικρού μήκους ταινία ‘Iron Bridge’ αμερικανικής παραγωγής, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο σκηνοθεσίας και το δεύτερο βραβείο ταινίας μικρού μήκους στο ‘Southern University Film Festival’. Αυτήν περίοδο ετοιμάζουν υλικό για την επόμενη ταινία του Kipp Howard και ηχογραφούν το ντεμπούτο album τους.

http://www.myspace.com/nothingredband

 

CELUTA RED
Οι Celuta Red σχηματίστηκαν στις αρχές του 2007.Μετά από μία περίοδο πειραματισμού , παίζοντας σε πολλές μουσικές σκηνές σε Αθήνα και επαρχεία, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση. Με αυτήν τη δομή κατάφεραν να βρουν την μουσική τους ταυτότητα κυκλοφορώντας τον πρώτο τους δίσκο χωρίς δισκογραφική εταιρεία και με την βοήθεια του παραγωγού τους Ottomo

http://www.myspace.com/celutared

 

STOP REWIND PLAY
Oι Stop Rewind Play είναι μια πενταμελής ροκ μπάντα που δραστηριοποιείται στην Αθήνα τα τελευταία 3 χρόνια, συνθέτοντας δικά της κομμάτια με αγγλόφωνο στίχο σε alternative και Post Rock μουσικές.

Πρόσφατα ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν αυτόνομα το πρώτο τους ΕΡ με τον ομώνυμο τίτλο «Stop Rewind Play», που αποτελείται από 4 κομμάτια, τα οποία ουσιαστικά είναι και τα πρώτα κομμάτια της μπάντας. Αυτή τη στιγμή, μετά και τη live παρουσίαση του EP που έλαβε χώρα στην Αθήνα, προετοιμάζονται για τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα και άλλες πόλεις με σκοπό να προωθήσουν τη δουλειά τους.

http://www.myspace.com/stoprewindplaygreece

 

Πέμπτη 5 Μαίου - Κοο Κοο Live Stage 
Η συναυλία αρχίζει ακριβώς στις 21:00.
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 ευρώ με ποτό.

πηγή: postyourevent.gr

 


#1