ελληνική μουσική
263 online   ·  204.582 μέλη

Το φλάουτο έχει στίγματα τι να κάνω;;;;

vasoulaflu
Περαστική Νότα
Chat
06.07.2011, 20:00

το φλάουτό μου έχει κάτι μικρά μαύρα στίγματα τα οποία δεν μπορώ να ξεφορτοθώ.{#emotions_dlg.wacko}Χρησιμοποίησα ένα ειδικό λάδι για το φλάουτο, αλλά κάθε φορά που το χρησιμοποιώ(πρέπει να το περνάω με αυτό μία φορά το μήνα (σε όλο το σκελετό),όπως μου είπαν σε ένα κατάστημα μουσικών ειδών] νομίζω πως υπάρχουν περισσότερα στίγματα.{#emotions_dlg.crying} Μπορεί να μου πει κάποιος πως να τα "διώξω" από το φλάουτό μου;{#emotions_dlg.helpsmilie}{#emotions_dlg.confused1}


#1   
lefterhs
Περαστική Νότα
Chat
15.07.2011, 00:13

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν θα καταφέρεις κάτι, αλλά τα χάλκινα όργανα τα καθαρίζαμε με την αλοιφή που γυαλίζουνε τα ασημικά. Δοκίμασέ το. Αν δεν καταφέρεις κάτι τότε να πας να ρωτήσεις εκεί που επισκευάζουν τα χάλκινα όργανα.


#2   
lina18
Περαστική Νότα
Chat
28.07.2011, 16:04

θα μπορούσες να κοιτάξεις για το υγρό silver polish της Yamaha.....(αυτό λογικά οφείλετε  στην οξείδωση του μετάλλου)αλλιώς μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον που ασχολείται με servise φλάουτο και να του ζητήσεις καθαρισμό....


#3   
vasoulaflu
Περαστική Νότα
Chat
08.08.2011, 21:56
σας ευχαριστώ!!!! :)
#4   
aalaloum
Περαστική Νότα
Chat
16.08.2011, 12:51
Επίσης πολύ καλός τρόπος για να το καθαρίσεις είναι η οδοντόκρεμα, απλά πρόσεξε να μην έχει κόκους γιατί θα το γδάρεις! Καλή επιτυχία!!!
#5   
vasoulaflu
Περαστική Νότα
Chat
18.08.2011, 22:48

Σ' ευχαριστώ πολύ aalaloum!!!{#emotions_dlg.clap} ναι, αλλά όταν λες να χρησιμοποιήσω οδοντόκρεμα εννοείς να την βάλω σε ένα πανάκι να περάσω το φλάουτο και να το καθαρίσω αμέσως ή να την αφήσω να δράσει;{#emotions_dlg.blush}

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : vasoulaflu στις 18-08-2011 23:28 ]


#6   
Spartan-Werewolf
Σολίστ
Chat
18.08.2011, 23:52

@ vasoulaflu:

Αγοράζεις από το Super Market της γειτονιάς σου 

Silvo

http://www.homesolutionsnews.us/silvopolish/

και ένα πακέτο βαμβάκι.

Ανά-κουνάς (με κλειστό το καπάκι του) το Silvo πριν την κάθε χρήση, κόβεις μια μικρό-ποσότητα βαμβάκι (όση χρησιμοποιείς για το de-make-up σου), ανοίγεις το Silvo και απλώνεις –προσεχτικά- μια μικρό-ποσότητα πάνω στο βαμβακένιο πομ-μπομ, κρατώντας το φλάουτο με το αριστερός σου χέρι αλείφεις το Silvo στην επιφάνεια του φλάουτου με απαλές κυκλικές κινήσεις του δεξιού χεριού. Αν χρειαστείς περισσότερο Silvo, -για να καλύψεις όλη την επιφάνεια (όχι και σε καμία περίπτωση τα κλειδιά η’ τον μηχανισμό τους) επί-προσθέτεις στο βαμβακένιο πομ-μπομ. Αφού καλύψεις όλη την επιφάνεια (όχι και σε καμία περίπτωση τα κλειδιά η’ τον μηχανισμό τους), αφήνεις το Silvo να στεγνώσει πάνω στην επιφάνεια του φλάουτου για 5 λεπτά.

Παίρνεις μια δεύτερη μικρό-ποσότητα βαμβάκι (όση χρησιμοποιείς για το de-make-up σου) και δημιουργείς ένα δεύτερο καθαρό βαμβακένιο πομ-μπομ.

Τρίβεις –απαλά με κυκλικές κινήσεις - την επιφάνεια που είναι καλυμμένη με το Silvo με το δεύτερο καθαρό βαμβακένιο πομ-μπομ μέχρι να φύγει το Silvo από την επιφάνεια του φλάουτου.

Παρατηρείς την επιφάνεια για τα μαύρα στίγματα, λογικά θα έχουν μειωθεί η’ ακόμα και εξαφανιστεί.

Σε περίπτωση που κάποια από αυτά επιμένουν ξανά-επαναλαμβάνεις την όλη διεργασία….


#7