ελληνική μουσική
398 online   ·  205.983 μέλη

Αρετή Κετιμέ - Καρλόβασι (Σάμου)

postyourevent
Φθασμένος
Chat
26.07.2011, 22:15

Areti KetimeΚαι φέτος η Αρετή Κετιμέ κάνει βόλτα στην Ελλάδα με μια  παρέα   καταξιωμένων μουσικών και μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή συναυλία, γεμάτη από τα ηχοχρώματα της αστείρευτης μουσικής μας παράδοσης. Μαζί της και ο σπουδαίος σολίστας στο κανονάκι Παναγιώτης Δημητρακόπουλος.

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου η Αρετή Κετιμέ εμφανίζεται στην Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι της Σάμου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες στο τηλ: 2273 0 80005

Σκοπός της  μουσικής αυτής  παράστασης είναι τα τραγούδια και τα ορχηστρικά θέματα που θα ακουστούν από τον ευρύτερο ελληνικό αλλά και το  βαλκανικό και το μεσογειακό χώρο, να  πετύχουν την  απελευθέρωση  τόσο των μουσικών όσο και των ακροατών από μουσικές διαχωριστικές γραμμές και στεγανά παραδοσιακά ή αντιπαραδοσιακά, επιδιώκοντας πάντα την συμμετοχή, τη συγκίνηση και την απόλυτη γοητεία της Μουσικής.

Η Αρετή Κετιμέ, το κορίτσι με την εκπληκτική φωνή που παίζει μαγικά σαντούρι, γεννήθηκε στην Αθήνα και στα έξη της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα σαντουριού με δάσκαλο τον σπουδαίο Αριστείδη Μόσχο. Αμέσως εντυπωσίασε με τις ικανότητές της όσους την άκουσαν, αποκτώντας γρήγορα τον «εύκολο» τίτλο του παιδιού-θαύματος. Έκτοτε η Αρετή Κετιμέ συνεχίζει να προσεγγίζει με σοβαρότητα και ήθος τη μουσική μας παράδοση, ανανεώνοντάς την με τις δισκογραφικές και συναυλιακές επιλογές της.

Αυτό το καλοκαίρι η Αρετή Κετιμέ, με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών προτείνει μία ειλικρινή, μαγική, πρωτοποριακή μουσική παράσταση, ταυτόχρονα έντεχνη  αλλά και βαθειά λαϊκή, που εγγυάται μια αξέχαστη μουσική εμπειρία!

πηγή: postyourevent


#1   


Αυτά τα διάβασες;