ελληνική μουσική
344 online   ·  207.328 μέλη

Κέρινο ομοίωμα του Τζάστιν Χόκινς

vouliakis
Βετεράνος
Chat
17.03.2005, 22:22
Κέρινο ομοίωμα του τραγουδιστή των Darkness, Τζάστιν Χόκινς πρόκειται να παρουσιαστεί, στο διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο. Το ομοίωμα του Χόκινς έχει τίτλο Air Guitar Star και η έκθεση του στο μουσείο ξεκινάει από σήμερα.Οι επισκέπτες του μουσείου εκτός από το να θαμάσουν το κέρινο άγαλμα του καλλιτέχνη θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν, αν το επιθυμούν, αέρινη κιθάρα σε μια σκηνή που έχει κατασκευαστεί και είναι εμπνευσμένη από το γήπεδο Γουέμπλεϊ.

Από την σκηνή θα βγαίνει καπνός, ενισχυτές θα δονούνται και φανς θα ουρλιάζουν για να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Τα μαθήματα θα παραδίδει η ομάδα του μουσείου, Rock god, και όταν ο κάθε επισκέπτης ολοκληρώνει την εξάσκηση του θα μπορεί να διαλέξει το κατάλληλο κομμάτι από Busted και AC/DC μέχρι Darkness για να δώσει την μικρή παράσταση του.

Στην σκηνή θα συνοδεύεται από μουσικούς φτιαγμένους από ελαστικό υλικό (spandex) ενώ θα έχει στην διάθεση του αντικείμενα όπως μια ρακέτες του τένις και σκούπες για να βοηθηθεί στο να παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο όσα έμαθε.

Αφού ολοκληρώσει την παράσταση του o επισκέπτης, ο Τζάστιν Χόκινς θα εκφέρει την γνώμη του για τις ικανότητες του.

Αυτήν την περίοδο οι Darkness ηχογραφούν το δεύτερο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά που διανύουμε.

Πηγή: www.Rockroll.gr


#1   


Αυτά τα διάβασες;