ελληνική μουσική
73 online   ·  204.590 μέλη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

postyourevent
Φθασμένος
Chat
01.09.2011, 09:38

ArvanitakiΗ Ελευθερία Αρβανιτάκη εμφανίζεται για πρώτη φορά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στις 14 Σεπτεμβρίου δίνει μία μεγάλη συναυλία μαζί με μία επταμελή ορχήστρα, επανασυστήνοντας στο κοινό τα πιο γνωστά τραγούδια της, τις μεγάλες επιτυχίες που όλοι αγαπούν, τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας της.

Σε όλες της τις εμφανίσεις από την αρχή του χρόνου αυτού, η Ελευθερία παρουσιάζεται πιο δημιουργική, ανήσυχη καλλιτεχνικά και απόλυτα ευαισθητοποιημένη απέναντι σε όσα σημαντικά συμβαίνουν στον τόπο μας. Τους πρώτους μήνες του ΄11 με μία σειρά παραστάσεων στην Αθήνα και στην Κύπρο, επανασύστησε τις μεγάλες επιτυχίες της και αναμετρήθηκε με την ίδια την τέχνη της.

Λίγο αργότερα έδωσε κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό ενώ στην διάρκεια του καλοκαιριού ταξίδεψε με ένα πρόγραμμα φρέσκο και ανανεωμένο, με διαφορετικές ενορχηστρώσεις, πιο ακουστικές, παρέα με ένα ολιγομελές σχήμα σε επιλεγμένους σταθμούς σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας.

Στην Θεσσαλονίκη αυτό τον Σεπτέμβριο επανέρχεται με μία πολυμελή ορχήστρα, μετά από την καλοκαιρινή της περιοδεία και λίγο πριν μπει στο στούντιο για να ετοιμάσει τα νέα της τραγούδια.

Υποδεχτείτε την Ελευθερία σε μία συναυλία με όλα όσα αγαπήσαμε, όλα όσα τραγουδήσαμε, όλα όσα μας συντροφεύουν στις στιγμές που υπάρχει λόγος και αφορμή.

Υποδεχτείτε μία Ελευθερία αέρινη αλλά και γήινη, μία Ελευθερία..μοναδική!

Μαζί της οι μουσικοί:
Θωμάς Κωνσταντίνου: ούτι, λαούτο, μπουζούκι, μαντολίνο
Αλέξανδρος Κτιστάκης: τύμπανα
Γιάννης Κυριμκυριδης: πλήκτρα
Γιώργος Γεωργιάδης: μπάσο
Θέμης Νικολούδης: βιολί, τρομπέτα
Άγγελος Πολυχρόνου: κρουστά
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα – ενορχηστρώσεις

Info:
Διεύθυνση: Tόξο Πύλης ΧΑΝΘ
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: Με την επίδειξη του εισιτηρίου της Έκθεσης
Οργάνωση παραγωγής: Live2, τηλ.210 7475080

πηγή: postyourevent.gr


#1