ελληνική μουσική
121 online   ·  202.745 μέλη

Παρκόμετρα για ιερόδουλες από τη Siemens

Spartan-Werewolf
Σολίστ
Chat
01.12.2011, 22:27

Πόλεμο στη φοροδιαφυγή των ιερόδουλων κήρυξε ο δήμος της Βόννης. Εγκαθιστά ειδικά παρκόμετρα που θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα κορίτσια (Pic)

Στέφανος Νικήτας

Δημοσιεύτηκε: Αύγουστος 31 2011 19:41 Ενημερώθηκε: Αύγουστος 31 2011 19:49

Οι πόρνες που εργάζονται στους δρόμους της Βόννης για να μπορούν να εξασκούν το επάγγελμα τους πρέπει  να πληρώνουν σε ειδικά τροποποιημένα παρκόμετρα 6 ευρώ την νύχτα!

Οι αρχές έκριναν απαραίτητο το μέτρο καθώς οι νεαρές κοπέλες φοροδιαφεύγουν και δεν είναι ευθυγραμμισμένες με όσες συνάδελφους τους εργάζονται σε οίκους ανοχής.

Σύμφωνα με υπολογισμούς ο δήμος θα εισπράξει περίπου 300 εκατομμύρια φόρους από τα παρκόμετρα το χρόνο.

Η Monika Frombgen  εκπρόσωπος του δήμου ανέφερε "Πρόκειται για μια πράξη δικαιοσύνης” και πρόσθεσε "Οι πόρνες σε μόνιμες εγκαταστάσεις, όπως η πορνεία σε  κλαμπ καταβάλουν ήδη φόρο".

Αποκάλυψε επίσης ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι από  επιθεωρητές που θα ζητούν από κάθε κοπέλα το εισιτήριο της.

Σε περίπτωση που δεν το έχουν δεν θα υπάρχει μαστίγωμα όπως πολλοί θα υπέθεταν αλλά θα πληρώνουν ένα πρόστιμο. Εάν εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν θα τους απαγορευτεί η εξάσκηση του επαγγέλματος.

Το μέτρο εφαρμόζεται ήδη στο Ντόρτμουντ το οποίο έχει ένα παρόμοιο σύστημα. Εκεί οι ιερόδουλες αγοράζουν τα εισιτήρια τους από τα πρατήρια βενζίνης.

Την εγκατάσταση των μηχανημάτων έχει αναλάβει η γερμανική εταιρεία Siemens.

http://news247.gr/kosmos/People-world/parkometra_gia_ierodoyles_apo_th_siemens.1349507.html


#1   
BlossomBlue
Περαστική Νότα
Chat
02.12.2011, 19:18
έτσι, χαράτσια και στη Γερμανία!!!και μπροστά και πίσω η Siemens?χα!!! η ειρωνεία, η παράνοια, το σύστημά τους, δεν έχει τέλος!πάντως τα "νόμιμα έσοδα"-φόροι ποτέ δεν ήταν ικανά να σταματήσουν τη μαύρη αγορά σάρκας, ποτών, τσιγάρων, ναρκωτικών, όπλων κλπ!καλή τύχη στα κορίτσια αν και τα βλέπω να κατεβαίνουν σε καμιά πορεία...!
#2   
NantiaP
Φθασμένος
Chat
03.12.2011, 12:09

Χμμμ Φαντάσου να μην βρίσκουν..parking..


#3