ελληνική μουσική
227 online   ·  202.057 μέλη

Party Romantika με Τζένη Βάνου, Δάκη & Τέρη Χρυσό στο Gagarin 205

marylin
MusicHeaven Guru
Chat
06.12.2011, 19:12

PARTY ROMANTIKA

Τζένη Βάνου
Δάκης
Τέρης Χρυσός

… All time classic επιτυχίες στη φιλόξενη σκηνή του Gagarin 205…

Το Gagarin 205 στην εκπνοή του 2011 αποφασίζει να κλείσει την πλούσια συναυλιακή χρονιά με ένα πάρτυ έκπληξη!! Το Party Romantika: ένα ονειρικό line up κατευθείαν μέσα από τις απόλυτες φαντασιώσεις μας. Η Τζένη Βάνου, ο Δάκης και ο Τέρης Χρυσός, μαζί στην σκηνή.

Το Party Romantika ήταν μια ιδέα του καλλιτεχνικού διευθυντή του Gagarin 205 - και αθεράπευτου αισθηματία - Νίκου Τριανταφυλλίδη, μια ιδέα που ισορροπεί μεταξύ ρετρό και φουτουρισμού.

Η 29η Δεκεμβρίου θα είναι μια βραδιά θρεμμένη από παρελθόν και μαζί μοντέρνα όσο οτιδήποτε φτιάχτηκε για να μείνει για πάντα! Θα απολαύσουμε αλησμόνητες επιτυχίες, από τη «Σκλάβα» μέχρι το «Τόσα Καλοκαίρια», από το «Αν Είναι η Αγάπη Αμαρτία» μέχρι το «Όνειρα, Πουλιά μου ταξιδιάρικα», και από τη «Θωρακισμένη Μερσεντές» μέχρι το «Τάκα Τάκα».

Στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν προβολές αποσπασμάτων ταινιών 60s και 70s ενώ στο κλείσιμο της βραδιάς σάς περιμένει μια μεγάλη έκπληξη! Ο χώρος του Gagarin 205 θα διαμορφωθεί ειδικά για αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, ώστε να σας μείνει για πάντα αξέχαστη.

Αν υπάρχουν happenings για όλη την οικογένεια, αν μπορεί το κλασικό να συνδυαστεί με το μοντέρνο, και αν το vintage είναι η πιο μοντέρνα τάση, τότε στα αλήθεια, αυτή είναι μια βραδιά για όλους. Κομψά κορίτσια του τότε θα τραγουδήσουν χέρι-χέρι με κομψά κορίτσια του τώρα ανεπανάληπτα άσματα μιας αθώας τεκνικολόρ εποχής, ποπ αγόρια κάθε ηλικίας θα χορέψουν μέχρι να τολμήσουν να ανοίξουν ως λίγο πιο κάτω τα κουμπιά του πουκαμίσου τους, και μπλαζέ hipsters θα δουν το όνομά τους στο απουσιολόγιο αν χάσουν ένα από τα πρώτα μεταμοντέρνα lineups στην πρόσφατη συναυλιακή ιστορία.

Το κυριότερο: η μουσική που θα ακούγεται θα είναι το soundtrack του επόμενου μεγάλου σας έρωτα.

Θα υπάρχουν περιορισμένες θέσεις καθήμενων. Και πολλή αγάπη.

Μην το χάσετε!

Τιμή Εισιτηρίου €10 (προπώληση), €15 (ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket House (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς)
www.123merch.gr
www.ticketarena.gr

επισυναπτόμενα: party romantika.jpg 
#1