ελληνική μουσική
360 online   ·  204.071 μέλη

ΤΡΙΦΩΝΟ: Οσα λεν΄ οι τοίχοι.. στο Ρυθμός stage

mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
12.01.2012, 10:09

Είδος: μουσικές παραστάσεις

Περιγραφή:

Ο Ρυθμός Stage, παρουσιάζει την μουσικό-θεατρική παράσταση ΄΄όσα λεν οι τοίχοι΄΄ από το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου και για 6 μόνο παραστάσεις.

Η ιδέα της παράστασης γεννήθηκε από το Τρίφωνο χρόνια πριν . Περπάτησαν στους δρόμους της Αθήνας και φωτογράφησαν τους τοιχους που ειχαν κατι να πουν . Αυτή ήταν και η αφορμή για την συνεργασία τους με τον συγγραφέα Γιώργο Λεμπέση και τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Λεμπέση.Σ΄αυτήν την παράσταση τα συνθήματα στους τοίχους μεταμορφώνονται σιγά σιγά σε μία μορφή τέχνης, σε ποίηση, και εν τέλει σε έναν τρόπο αληθινής έκφρασης που μας αφορά όλους. Ένας τρόπος για να παραμείνουμε δημιουργικοί μέσα σε δύσκολες καταστάσεις. 

Με στόχο την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή, η παράσταση κινείται μεταξύμουσικής και πρόζας, με έμπνευση και αφορμή το φαινόμενο των συνθημάτων στους τοίχους και τον συμβολισμό τους. Ενώνει τους πολίτες που έχουν ως βήμα έκφρασης έναν “τοίχο” και κατ’επέκταση επηρεάζουν – ηθελημένα ή μη - το περιβάλλον και την καθημερινότητά μας.

Στις δύο πρώτες παραστάσεις, καλεσμένη τους η Λιάνα Κανέλλη.

 Η Λιάνα Κανέλλη στη σκηνή!

H Λιάνα Κανέλλη αφήνει για λίγο τα έδρανα της Βουλής και ανεβαίνει στη σκηνή. Μόνο για δύο παραστάσεις η βουλευτής του ΚΚΕ θα προσπαθήσει να επιστρατεύσει το υποκριτικό της ταλέντο για τις ανάγκες της μουσικής παράστασης «Όσα λένε οι τοίχοι» κάνοντας… σεκόντο στο Τρίφωνο.

Όπως αποκαλύπτει η Espresso, η Λιάνα Κανέλλη θα είναι η πρώτη guest στη νέα δυναμική, μουσικοθεατρική παράσταση και συγκεκριμένα στις δύο πρώτες παραστάσεις.

Η βουλευτής θα συμμετάσχει στη ροή και την πλοκή της ιστορίας στην οποία μάλιστα θα παίζει ρόλο καταλύτη.

Για τους επόμενους καλεσμένους έχουν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα του Αντώνη Καφετζόπουλου και του Τάκη Σπυριδάκη.

 

http://www.otenet.gr/portal/portal/entertainment/theatre/plays?media-type=html&user=anon&js_panename=plays&action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=3128309&category=plays

 

http://troktiko.eu/2012/01/h-liana-kanellh-sth-skhni/


#1