ελληνική μουσική
262 online   ·  203.022 μέλη

ΑντενέργειΑ, Ζωή σε Λάθος Κόσμο, http://www.antenergeia.com

mpavlidis
Περαστική Νότα
Chat
05.04.2005, 17:11


Δελτίο ΤύπουΗ Angellight Entertainment ανακοινώνει την κυκλοφορία του CD των AntenergeiA με τίτλο ‘Ζωή σε Λάθος Κόσμο’. Πρόκειται για μια μουσική υπερπαραγωγή στην οποία συνεργάστηκαν πολλοί καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής και του θεάτρου.
Οι AntenergeiA θεώρησαν σκόπιμο να επιστρατεύουν τη λυρική έκφραση και να δώσουν με επικό στίχο, στον ακροατή-θεατή, εικόνες που μεταφέρουν διαχρονικά μηνύματα και ανησυχίες του ανθρώπου μέσα στους αιώνες…. Το CD με τίτλο ‘Ζωή σε Λάθος Κόσμο’ είναι το πρώτο από τα τρία CD της τριλογίας ‘Η Τελευταία Ελπίδα’ και βασισμένο στο με ομώνυμο τίτλο βιβλίο του Μιχαήλ Παυλίδη.
Κυκλοφορεί από 28/03/2005 με 24σέλιδο ένθετο στο οποίο ο ακροατής έχει τη δυνατότητα να βιώσει ο ίδιος σκηνές μέσα από την περίληψη του σεναρίου καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό εξάπτοντας τη φαντασία αλλά ταυτόχρονα ζώντας την πραγματικότητα του έργου.

ΠερίληψηΤο έργο «Ζωή σε Λάθος Κόσμο» περιγράφει την αιώνια δίψα του ανθρώπου να γνωρίσει και να βιώσει την ελευθερία που έχει αποτυπωθεί στην προκατακλυσμιαία του μνήμη. Αυτός ο αγώνας φτάνει στον αναγνώστη-ακροατή μέσα από τους παράλληλους βίους των δύο κεντρικών ρόλων του έργου. Ο ένας, αιώνες πριν, ήρωας στην Τροία, εκπρόσωπος της αρχαίας τραγωδίας κι ο άλλος, σύγχρονος επιχειρηματίας, μαχητής επιβίωσης κι επικράτησης στους χρόνους της παγκοσμιοποίησης. Και οι δύο κουρασμένοι, προδομένοι και διψασμένοι? αποφασισμένοι να αλλάξουν πορεία ζωής, να λύσουν τα δεσμά της φθοράς και να πετάξουν ελεύθεροι.
Στο ταξίδι τους έχουν Αγγέλους οδηγούς που χρονομεταβιβάζουν τις φιγούρες τους και τους φέρνουν σε επαφή με τρόπο θαυμαστό, τονίζοντας τη διαχρονικότητα των προβλημάτων τους. Ο ήρωας της Τροίας γνωρίζει τη λύτρωση, αφήνοντας το φθαρτό κόσμο της ύλης με ειλικρινή μετάνοια κι εξαγνισμένη ψυχή, ενώ παράλληλα ο σύγχρονος άνθρωπος γεμίζει ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο που ακολουθεί το σύντομο πέρασμα της ενσάρκωσής του στον ορατό κόσμο των αισθήσεων.

ΣυντελεστέςΜιχαήλ Παυλίδης: Μουσική & Στίχοι


Λεωνίδας Φασσάρος: Ενορχήστρωση


Θεόδωρος Ζήρας: Κιθάρες


Νικόλαος Μίχος: Μπάσο


Λεωνίδας Πετρόπουλος: Πλήκτρα


Αναστάσιος Πέππας: Κρουστά


Βασίλειος Καταραχιάς: Casting


Δημήτριος Τσούτσας: Σχεδιασμός ΓραφικώνΕρμηνεύουν οι:

Αλεξάνδρα Σαμουηλίδου


Ασημίνα Παναγιωτοπούλου


Σαπφώ Σταυρίδη


Βασίλειος Καταραχιάς


Κωνσταντίνος Κληρονόμος


Χρήστος Γιατσίδης


Βασίλειος Αξιώτηςwww.antenergeia.com


info@antenergeia.com


#1