Γιάννη θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα πιάνο. Είπαμε οτι θα είναι στημένο, όχι οτι θα το βρούμε εμείς. Έχεις κάποια προτίμηση;
Μην ξεχάσετε να τηλεφωνήσετε στους Βατράχους για να κρατήσετε θέσεις! Ακόμα και οι μουσικοί, μια και δεν ξέρουμε τις παρέες σας :)
2103819017, 6937198995
Έχει δημιουργηθεί και Facebook Event για να καλέσετε κόσμο, κάντε Attend :) -------------------
Παρακαλώ όχι Προσωπικά Μηνύματα για θέματα του site. Υπάρχει Forum και Σελίδα Επικοινωνίας. |
220493 Σολίστ 
giannisμαθητής - μουσικός - συνθέτης - στιχουργόςΠΑΤΡΑ18 ετών
Να σαι καλα Γιώργο!
Δεν εχω ιδιαίτερη προτίμηση, απλώς θα χρησιμοποιήσω αποκλειστικά ήχο πιάνο σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο synth. (και ένα sustain απαραίτητο)
Περιμένω κάποια επιβεβαίωση τότε για να οριστικοποίησουμε την συμμετοχή μας για να κλείσουμε και θέσεις.
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : 220493 στις 09-05-2012 01:34 ] |
vasilis23 Σολίστ 
ΒασίληςΠτυχιουχος πληρ/κης, Μουσικός, Τραγουδιστής, ΣτιχουργόςΠΕΥΚΗ28 ετών
|
Kalimera! George elaves to munima gia ti summetoxi tou kitharista mou parea mou tin kuriaki?An mporeis perase to sto event... Dimitris Kligkopoulos - ilektroakoustiki kithara!
|
220493 Σολίστ 
Βρέθηκε ένα Roland EM-20 με πετάλι sustain! Ειναι οκ; Βασίλη εντάξει με τον κιθαρίστα σου, τον προσθεσα :) [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 10-05-2012 10:27 ] |
220493 Σολίστ 
|
Εντάξει Γιώργο! Μια χαρά,απλώς να φτιάξουμε λίγο τον ήχο του στο soundcheck!! Ανεβαίνω Αθήνα δηλαδή;;;;;
|
|
Ναι, και 7.30 να εισαι στους Βατράχους να κανουμε ένα check ;)
|
Οριστικοποιήθηκε η τελική σειρά εμφάνισης!
Επίσης προστέθηκαν κάποιοι νέοι καλλιτέχνες, ενω δεν θα μπορεσει να ειναι μαζι μας ο Guitarlife.
Ξεκινάμε 20.30...
Καραπετάκος Κυριάκος & Son (14 ετών) Ze Elias Vou & Kyva Var Γιώργος Μπιλικάς (Orfeus) Jorge & Sympetheros & Friends CTsonis & Katerina Ξένια Ροδοθεάτου (XeniaRodo) & Αποστόλης Αρμάγος (ApostolisArmagos) Μιχάλης Κλεάνθης (mixalis-kleanthis) & Ερωφίλη John Deos & Ioanna Linya Γιάννης Αλτανόπουλος (220493) & Πέγκυ Αλτανοπούλου Βασίλης Αντωνόπουλος (Vasilis23) & Friend
ΥΓ. Αν κάποιοι θέλουν αυτοκόλλητα MusicHeaven, παρακαλώ να μου το γράψουν εδώ, για να φέρω. -------------------
Παρακαλώ όχι Προσωπικά Μηνύματα για θέματα του site. Υπάρχει Forum και Σελίδα Επικοινωνίας. |
ilio Φθασμένος 
ΕρατώΕκπαιδευτικός - Καθηγήτρια Φυσικής ΑγωγήςΠΕΙΡΑΙΑΣ
Καλή παράσταση στους καλλιτέχνες της παρέας και να περάσουν όμορφα όσοι φίλοι
του μουσικού μας παράδεισου καταφέρουν να παραβρεθούν!!!
Δυστυχώς ως δόλια μάνα έχω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου!!!
Να το απολαύσετε!! -------------------
"Δεν τα βλέπεις όλα από εκεί που τα κοιτάς" |
Σ' ευχαριστούμε Ilio, καλή βάρδια :) -------------------
Λυπαμαι που θα χασω κι αυτη την συναντηση-live... 
Δυστυχως λογω αποστασης δε μπορω να εχω φυσικη παρουσια, αλλα θα ειμαι με την σκεψη μου καπου εκει γυρω...
Να περασετε υπεροχα και θα περιμενουμε εντυπωσεις, φωτογραφιες ( και κανα βιντεακι δε θα μας χαλουσε... χιχι )
Φιλουθκια και χαιρετισμους σε οοολους!!!   -------------------
♫♪ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΝΟΤΕΣ♫♪ Τετάρτη βράδυ 22:00-23:00, Πέμπτη βράδυ 00:00-01:00 ~ Τune in!--> Radio MusicHeaven, www.listen.musicheaven.gr |
mary_omikron MusicHeaven Guru 
ΜαίρηΡακοσυλλέκτρια & δοκησίσοφοςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
|
Καλή επιτυχία στους καλλιτέχνες και καλή διασκέδαση στους παρευρισκόμενους... Ομορφα πράγματα, περιμένουμε φωτό και ήχο :) :)
|
Γίναμε μια ωραία παρέα απόψε, σε ένα μαγαζί που μοιάζει περισσότερο με ένα μεγάλο σαλόνι φιλόξενου σπιτιού... Ευχαριστούμε τους Βατράχους για τη φιλοξενία και τις 2 ηλεκτρακουστικές. Για την ιστορία, εμφανίστηκαν τελικά ο Κυριάκος και ο Παναγιώτης, o Ze Elias με την Kyva Var, οι Jorge & Friends (Christos + Christos), ο CTsonis με την Κατερίνα Χατζηβασιλείου, ο Deos με την Ioanna, η Ξένια με τον Απόστολο, ο οικοδεσπότης Μιχάλης Κλεάνθης με την Ερωφίλη, ο Γιάννης Αλτανόπουλος (πιάνο) και η Πέγκυ Αλτανοπούλου και ο Βασίλης23 με τον Δημήτρη Κλιγκόπουλο.
Αν συμφωνείτε, να το επαναλάβουμε... |
ilio Φθασμένος 
ΕρατώΕκπαιδευτικός - Καθηγήτρια Φυσικής ΑγωγήςΠΕΙΡΑΙΑΣ
Νομίζω πως δεν χωρούσε αμφιβολία πως αυτό θα συνέβαινε 
Και συμφωνώ,να το επαναλάβουμε μπας και καταφέρουμε να το ζήσουμε και εμείς -------------------
"Δεν τα βλέπεις όλα από εκεί που τα κοιτάς" |
ixthis Σολίστ 
αντε να δούμε πότε θα σε δούμε βρε μάνα όμορφη και δόλια χαχα άντε πια !!!
Όσο για τη βραδιά εχω να πω '' τόσο απλά. τόσο ανθρώπινα , τόσο όμορφα " να είστε ολοι καλά να ξανα ανταμώσουμε. [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : ixthis στις 14-05-2012 17:05 ] |
vasilis23 Σολίστ 
ΒασίληςΠτυχιουχος πληρ/κης, Μουσικός, Τραγουδιστής, ΣτιχουργόςΠΕΥΚΗ28 ετών
Τι τέλεια βραδιά....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------- Γίνε....ότι είσαι...!!! |
Aκόμα μια ωραία μουσική συνάντηση με μουσικούς που κινούνται ανάμεσά μας αθόρυβα αλλά απολύτως
δημιουργικά!
Ze Elias με την Kyva Var δεν τους είχα ξανακούσει αλλά έφεραν το Blues στην Σολωνος και μας πήραν μαζί τους!
Κατερίνα Χατζηβασιλείου,με το καινούριο της τραγούδι (εξαιρετική )
η Ξένια με τον Απόστολο ήταν ευχάριστη έκπληξη με τις διασκευές τους στο Θεοδωράκη και τη Λένα Πλατωνος
οι Jorge & Friends (Christos + Christos) έδωσαν μια ξεχωριστή ηλεκτρική λαική νότα
Μιχάλης Κλεάνθης με την Ερωφίλη μας πήγαν απ το Μαραβέγια στον Σιδηρόπουλο και μας έφεραν στο καινούριο ακύκλοφόρητο...ναι ναι ναι!
ο Deos με την Ioanna μοιράστηκαν...3 ευχές μαζί μας
και μετά......μας κέρδισε η μπουκίτσα (το μωρό μας ) και έτσι χασαμε τη συνέχεια....
Χάρηκα που είδα το Σάκη το Χάρη (την επόμενη φορά επί σκηνής )την Ευαγγελία τη Σοφία της Ελένη και περιμένω
την επόμενη συναντηση για να δώ τους απόντες της βραδυάς!
Οσο μπορούμε να τραγουδάμε η ελπίδα θα παραμένει ζωντανή και η παρέα θα συνεχίσει να γράφει ιστορία!
-------------------
"Eιναι προτιμότερο να ακολουθούμε το φώς αντι για το σκοτάδι! Η φωτεινή πλευρά της ζωής έχει πάντα περισσότερο ενδιαφέρον!!http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&blogger=sympetheros |
Πραγματικά πολύ όμορφη βραδυά και τα σχήματα, μάλλον πιο σωστά οι παρέες, που έπαιξαν ήταν μία και μία. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι ο καθένας είχε το στυλ του και ακούσαμε πολλά είδη μουσικής.
Και εις άλλα με υγεία! [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : XeniaRodo στις 14-05-2012 22:04 ] |
mary_omikron MusicHeaven Guru 
ΜαίρηΡακοσυλλέκτρια & δοκησίσοφοςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
|
Καμμιά φωτό? κανένα βιντεάκι βρε παιδιά ???
|
|
Σχετικές συζητήσεις
|
|
Νέες συζητήσεις
| |
Tags
|
|
Κατηγορίες
- το forum της μουσικής