ελληνική μουσική
157 online   ·  204.241 μέλη

Μια παρέμβαση για τον Γ. Νταλάρα με αφορμή και την συνέντευξη Μ. Ρακιντζή

Post αρνητικής αξιολόγησης
makis99
Περαστική Νότα
Chat
26.08.2018, 04:51

Καλησπερα σας, αν και ασχετο με το ζητημα θα ηθελα να μαθω γιατι δεν κατατασσεται τον Γ.Πουλοπουλο στους μεγαλους τραγουδιστες ποιοι ειναι αυτοι οι λογοι ..ευχαριστω !


#42   
CHE
Βετεράνος
Chat
26.08.2018, 10:43

1ον) Η ερώτησή σου, όπως σωστά αναφέρεις και ο ίδιος, είναι άσχετη με το θέμα. Θα μπορούσες να ανοίξεις νέο topic αντί να κατευθυνθεί η συζήτηση σε άσχετο ζήτημα.

2ον) Το "κατατάσσεται", έτσι όπως βγάζει νόημα η πρότασή σου, είναι ανορθόγραφο. Γράφεται "κατατάσσετε" (εφόσον απευθύνεσαι στο β' πρόσωπο πληθυντικού).

3ον) Πέραν της ανορθογραφίας και του άσχετου θέματος, υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει. Τί ακριβώς εννοείς; Υπάρχει σ' αυτή την ιστοσελίδα κάποια λίστα με τους μεγάλους τραγουδιστές και δεν είναι μέσα ο Πουλόπουλος; Αν υπάρχει κάπου αυτή η λίστα, τότε το ερώτημα έπρεπε να γραφτεί εκεί. Αν δεν υπάρχει, δεν καταλαβαίνω που "κολλάει" η ερώτησή σου. Όσο για το αν ήταν ή όχι μεγάλος τραγουδιστής, πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις οι απαντήσεις είναι υποκειμενικές. Σίγουρα είπε σημαντικότατα τραγούδια -αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς- αλλά για το αν ήταν "φωνάρα" η κρίση είναι υποκειμενική.


#43