ελληνική μουσική
299 online   ·  207.317 μέλη

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Καλλιμάρμαρο

marylin
Βετεράνος
Chat
30.05.2012, 19:48

Η Chronos Art Productions παρουσιάζει
το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού!
ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ
« ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ »
την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ και ώρα 9.30
και τραγουδούν μαζί του . . .
Salvatore Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Piluka Aranguren, Quatuor Stevens, Josep Tero, Νίκος Αλιάγας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Χάρης Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής, Μαρία Φαραντούρη .. και ο Διονύσης Σαββόπουλος.

«Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο». Μια μεγάλη επιθυμία, ένα παλιό όνειρο που έπρεπε να γίνει πραγματικότητα. Έτσι ξεκίνησε το γοητευτικό ταξίδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για να καταλήξει στο διπλό cd με τίτλο «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» που κυκλοφορεί από την ΕΜΙ και σε μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Δευτέρα 9 Ιουλίου με την παρουσία των περισσότερων συντελεστών και όχι μόνο.
Η τέχνη έχει στόχο να συγκινεί, να ευαισθητοποιεί και να ενεργοποιεί τους πολλούς. ΓΙΝΕΤΑΙ όμως από τους λίγους, αυτούς που έχουν όραμα, που παλεύουν γι’ αυτό, που έχουν το ταλέντο… και έτσι τα πιο φευγάτα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας καλλιτέχνης θα συνεργαστεί για μια και μοναδική συναυλία με τόσους εξαιρετικούς ξένους και έλληνες τραγουδιστές μαζί. Είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία, θα βρεθούνε μαζί στην ίδια σκηνή με αφορμή την συμμετοχή τους στο δίσκο ενός έλληνα καλλιτέχνη. Πρόκειται αναμφίβολα για το σημαντικότερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο.
 Το Καλλιμάρμαρο θα μεταμορφωθεί και θα φωτιστεί ειδικά για να υποδεχτεί την σπουδαία αυτή συναυλία και τον κόσμο της. Η ηχητική και φωτιστική κάλυψη, τα ειδικά εφέ και τα Video walls που θα στηθούν σε διάφορα σημεία του Καλλιμάρμαρου θα είναι πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό τα γεγονός θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλης της Ελλάδας και όχι μόνο, δεδομένου ότι πολλοί ξένοι καλλιτέχνες έρχονται για πρώτη φόρα στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα σε συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τους εξαίσιους Έλληνες καλλιτέχνες. 

Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση: 10 € και 15 €
Την ίδια μέρα της συναυλίας στα ταμεία: 15 € και 20 €

επισυναπτόμενα: maxairitsas.jpg 
#1   
despinakontogianni
Βετεράνος
Chat
31.05.2012, 00:32
Πάρτυ!
#2   
Jazzie
Περαστική Νότα
Chat
11.06.2012, 17:43
Ζήλεια-ψώραα έχω εισητήρια, νια νια νια!!! Έχω μάθει τα τραγούδια (αγαπημένο το Σα ναυτικός με λίγο αρτίστα) και η αδερφή μου έχει παράκρουση στην ιδέα ότι θα δει από κοντά τον Angelo Braduardi!
#3   


Αυτά τα διάβασες;