ελληνική μουσική
345 online   ·  204.040 μέλη

Κόντρα-τενόρος

Post αρνητικής αξιολόγησης
LlamaWithHat
Σολίστ
Chat
28.08.2012, 17:07

Άκου Γιώργο. Άσε το ύφος 1000 καρδιναλίων και τα σταριλίκια στα 15 σου γιατι θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Παω στοίχημα οτι δεν έχεις δει ποτέ το εσωτερικό μιας όπερας ούτε καν ξέρεις να διαβάζεις νότες. Και ξέρεις γιατι? Γιατί αν αγαπούσες το τραγούδι και ήσουν όντως κάτι το σπουδαίο δε θα ήσουν εδώ μέσα να μας λες πόσο δώρο θεού είσαι για τον κόσμο και να συγκρίνεσαι με την Yma Sumac (!!!!!!) αν είναι ποτέ δυνατόν. Θα δούλευες πάνω στο ταλέντο σου. Δανίζομαι μια φράση: Pics or it never happened. If you know what I mean.

Λοιπόν μικρέ είχα την τύχη να γνωρίσω και να παίξω με αληθινά ταλέντα. Παιδάκια μικρότερα από εσένα, που ήταν σολίστες και παίζαν παπάδες σε όργανα πολύ πολύ δύσκολα για τις ηλικίες τους όπως η τρομπέτα και το τενόρο σαξόφωνο. Και ξέρεις τι κάνει το πραγματικό ταλέντο? Μελετάει. Και δε βγαίνει να λέει 'κοίτα με παίζω 4 οκτάβες Jazz αυτοσχεδιασμό στα 14 μου'. Και δε σταματάει να παίζει κάθε είδους μουσικής και να λέει αστειότητες του τύπου 'έχω εθιστεί στα δύσκολα έργα'. Και πάνω απ όλα δε γράφει το όνομα του με περισπωμένη ούτε προσδίδει στο όνομα του το πρόθεμα 'von' που αναφέρεται σε γερμανούς ευγενείς. 

Λες οτι φτάνεις το G6. Εγώ θα σου πώ μια άλλη αγγλική φράση. Wait for it. Ξέρω άπειρες περιπτώσεις παιδιών που μέσα σε ένα χρόνο πέσαν απο σοπράνο σε κόντρα-μπάσο. Wait for it.

Δε ξέρω αν είσαι γκέι όπως προτείναν ορισμένοι συνομιλητές αλλά ο τρόπος που γράφεις δείχνει κάποιου είδους ψυχική διαταραχή. Συνήθως την συναντώ σε παιδάκια που τα χτυπάνε πολύ στο σχολείο.

Υ.Γ.: Πραγματικά δε μπορείς να μιλάς για γλώσσα σε κανέναν τη στιγμή που η ορθογραφία σου είναι αξιοθρήνητη. Ευτυχώς είσαι ακόμη στο σχολείο και μπορείς να το διορθώσεις. Δούλεψε πρώτα σε αυτό και μετά πιάσε και τη φωνητική.


#22   
Georges-von-Kats
Περαστική Νότα
Chat
29.08.2012, 13:50

LlamaWithHat έχεις δίκιο νομίζω ότι παραφέρθηκα , αλλά έγινε από άμεση ανάγκη αυτοάμυνας , δεν ήθελα ποτέ να πω ότι έχω την ίδια φωνή με την Yma Sumac απλά είπα ότι η φωνή μου είναι ένα μικρό αντίγραφο ... έτσι πιστεύω και δεν μπορείς να μου το απαγορεύσεις . Όσο για το αν ξέρω να διαβάζω νότες , ξέρω δύο ξένες γλώσσες και γι αυτό δεν ξέρω ακόμα να διαβάζω νότες ...  Το πρόθεμα von δεν μπορείς να το σχολειάσεις γιατί δεν ξέρεις την καταγωγή μου , το όνομα μου είναι  δικαίωμά μου πως θα το τονίζω στην υπογραφή μου . Δεν με θεωρώ δώρο θεού απλά θεωρώ σπάνιους τους κόντρα τενόρους . Αν ο τρόπός των 1000 Καρδιναλίων σου φάνηκε ως ψυχική διαταραχη σου εύχομαι πραγματικά να μην συναντήσεις ποτέ σου κάποιον που θα σε αντιμετωπίσει ως σαν να είναι ο ίδιος Ποντίφικας . Όσο για την ορθογραφία μου χαίρομαι που γράφω με ελληνικά ακόμα και ανορθόγραφα διότι πολλοί συνομήλικοί μου γράφουν με greeklish  !


#23   
LlamaWithHat
Σολίστ
Chat
29.08.2012, 15:32

Βλέπεις ότι σιγά σιγά η φούσκα που έχεις ύφανει γύρω από το όνομα σου εδώ μέσα σκάει. Ήδη πέρασες σε αμυντική στάση και μας αραδιάζεις δικαιολογίες για να καλύψεις την ανεπάρκεια σου να ανταποκριθείς σε αυτό που ήθελες να μας πείσεις ότι είσαι και βασικά να πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι. Δε μπορώ να σου απαγορεύσω να πιστεύεις το οτιδήποτε για τον εαυτό σου αλλά αν βγαίνεις σε ένα φόρουμ μουσικής και λες ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σου που δεν μπορείς να αποδείξεις τότε έχω κάθε δικαίωμα να σε βάλω στη θέση σου. Και γω πιστεύω για τον εαυτό μου ότι είμαι ο μεγαλύτερος εραστής του κόσμου, άλλα αν μπω σε site γνωριμιών και γυρνάω και το λέω στα κοριτσάκια περιττό να σου πω τι αντιμετώπιση θα έχω. Συμφωνέις? Cool.

Τώρα. Λες οτι ξέρεις 2 γλώσσες και αυτό το παρέχεις και ως δικαιολογία για το ότι δε ξέρεις νότες παρ' όλο που λες οτι έχεις μελετήσει εξαιρετικά δύσκολες όπερες. Τι μελέτησες δηλαδή? Τα λιμπρέτα τους σε Ιταλικά/Γερμανικά και σου φάνηκε δύσκολη η γραμματική? Αφήνω τους άλλους να σχολιάσουν το πόσο βλακώδες είναι αυτό.

Επίσης μικρέ μου δεν είσαι σε καμία θέση να μου εύχεσαι τίποτα. Είμαι πολύ μεγαλύτερός σου και έχω συναναστραφεί με πολλούς ανθρώπους σε περιβάλλοντα που ούτε καν φαντάζεσαι ότι υπάρχουν και πίστεψε με εχω γνωρίσει πολύ μεγαλύτερες ψωνάρες από εσένα, που όχι ο Πάπας της Ρώμης πίστευαν ότι είναι άλλα ο Αλλάχ ο ίδιος. Και ξέρω πολύ καλά και να τους βάζω στη θέση τους αλλά και να μη τους αφήνω να μπλέκονται στα πόδια μου.

Τέλος για το απολύτως lame επιχείρημα ότι ναι δε ξέρω ορθογραφία άλλα τουλάχιστον γράφω ελληνικά τι να πώ. Δηλαδή είσαι και αγράμματος θες να σου πούμε και μπράβο γι αυτό. Και όχι μόνο αυτό αλλά το παίζεις και δάσκαλος της αρχαίας ελληνικής. Φίλε μου είχα την τύχη να γνωρίσω τα greeklish πρίν γεννηθείς, ώντας μετανάστης από παιδί στην προσπάθεια μου για επικοινωνία με τους ελλάχιστους φίλους μου που είχαν σύνδεση στο internet το 90. Έχω μάθει ό,τι κάνω να το κάνω σωστά. Είτε αυτό είναι μουσική είτε είναι γλώσσα είτε είναι ψάρεμα. Είσαι μικρός ακόμη και έχεις ελπίδα να το μάθεις και εσύ. Αλλάξε μυαλά όσο είναι νωρίς.


#24   
Georges-von-Kats
Περαστική Νότα
Chat
29.08.2012, 23:05

LlamaWithHat στις 29-08-2012

Αν και η συζύτηση έχει ξεφύγει από το αρχικό της θέμα ....

Επίτρεψέ μου να δανειστώ και γω κάποιες φράσεις των Λατινικών όπως κάνατε και εσείς με την Αγγλική ... Damnant quod non intelligunt μερικοί άνθρωποι και αυτό είναι μέγα σφάλμα ! Μπορώ να αποδείξω στον εαυτό μου και στους άλλους ότι λέω εν γνώσει μου και μπορώ να το κάνω cornu copiae .  Το θέμα για τον αν ξέρω νότες είναι δικός μου λογαριασμός και δεν είμαι υποχρεωμένος να δώσω εξηγήσεις σε εσένα και στον καθένα γιατί δεν ξέρω να τις μελετώ , και απορώ πώς αυτός ο λογαριασμός βρέθηκε για επίλυση στα δικά σας χέρια ...  Ναι ! Έχω μελετήσει τα λιμπρέτα ! Και τι με αυτό ;; Με εμποδίζει κάποιος να λέω ότι έχω μελετήσει δύσκολα έργα ;;

Παρακαλώ το "μικρέ" στους οικείους σας ! Μπορώ να φανταστώ πολλά περισσότερα από εσάς γιατί έχω συναναστραφεί με πρόσωπα τα οποία και εσείς δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε ! Μου είπατε ότι έχετε γνωρίσει "μεγαλύτερς φωνάρες" από εμένα ΠΏΣ , και ξαναερωτώ ΠΏΣ  είστε σε θέση να γνωρίζετε ότι έχετε γνωρίσει "φωνάρες μεγαλύτερες από εμένα" εφόσον δεν με έχετε ακούσει ποτέ ούτε να τραγουδώ αλλά ούτε και να μιλώ  ;;

Και εγώ ξέρω διάφορους τρόπους να απωθω και θα τολμίσω να πω και να κατατροπώνω άτομα τα οποία εμπλέκονται στα πόδια μου !

Όσο για το lame επιχείρημα της ορθογραφίας θα φροντίσω να το διορθώσω όπως κάνατε και εσείς όταν ήσασταν στην δικιά μου ηλικία . Δεν φρόντισα να το παίξω δάσκαλος αλλά προσπάθησα να δώσω με ανορθόδοξο τρόπο το νόημα της αρχαΐζουσας λέξης . Α ! Και όσο για το σχόλιο "Φίλε μου είχα την τύχη να γνωρίσω τα greeklish πρίν γεννηθείς, ώντας μετανάστης από παιδί στην προσπάθεια μου για επικοινωνία με τους ελάχιστους φίλους μου που είχαν σύνδεση στο internet το 90. " Το βρίσκω εκτός τόπου διότι δεν μίλησα ποτέ για την προσπάθεια των παιδιών του εξωτερικού να συνομιλούν με τους εδώ φίλους τους , εγώ μίλησα για την περιφρόνιση της μητρικής γλώσσα ΣΉΜΕΡΑ και όχι τον τρόπο που βρήκαν οι ομογενείς να μιλούν με τους εδώ δικούς τους στο διαδύκτιο σε μια εποχή που το Internet ήταν στη πρώιμη φάση του και δεν υπήρχε η ευκολια της Ελληνκής γλώσσας στο εξωτερικό !

Audi alteram partem !  Μην είστε μονομερής !

                                                                                      Γεῶργιος-φον-Κατς

Υ.Γ. : Beneficium accipere libertatem est vendere !


-----------------

Nabucco, I feel sorry for you and your daughter. Abigaille: you're such a powerful bi-t-ch with no feelings and I think I'm in love with you

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : mary_omikron στις 29-08-2012 23:14 ]

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Georges-von-Kats στις 29-08-2012 23:16 ]

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Georges-von-Kats στις 29-08-2012 23:19 ]


#25   
SPQR
Βασική Νότα
Chat
29.08.2012, 23:32

Crede quod habes, et habes.


#26   
LlamaWithHat
Σολίστ
Chat
29.08.2012, 23:36

Άχου δε ξέρω Λατινικά για να μπορώ να σε αγνοώ σε 2 γλώσσες. Μίλησα για ψωνάρες εκ του ψώνιο. Όχι για φωνάρες. Αλλά φυσικά μέσα στο μυαλό σου είσαι παγιωμένος σαν φωνάρα και αυτό δε πρόκειται να αλλάξει. Και επιτέλους σταμάτα να κάνεις like στα ίδια σου τα posts. Είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις στοματικό σεξ στον εαυτό σου δημοσίως.

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : LlamaWithHat στις 29-08-2012 23:38 ]


#27   
Georges-von-Kats
Περαστική Νότα
Chat
29.08.2012, 23:48

Όποιος πηδάει πολλά παλούκια, το ένα μπαίνει στον **** του !

Και να θυμάσε !!! Παιδιά, Κόπρανα και σύννεφα δεν πιάνονται !


#28   
LlamaWithHat
Σολίστ
Chat
29.08.2012, 23:50

Θυμάσαι***


#29   
Georges-von-Kats
Περαστική Νότα
Chat
29.08.2012, 23:51

Παράθεση:

Το μέλος Georges-von-Kats στις 29-08-2012 στις 23:48 έγραψε...

Όποιος πηδάει πολλά παλούκια, το ένα μπαίνει στον **** του !

Και να θυμάσαι !!! Παιδιά, Κόπρανα και σύννεφα δεν πιάνονται !
#30   
LlamaWithHat
Σολίστ
Chat
29.08.2012, 23:51

Παράθεση:

Το μέλος Georges-von-Kats στις 29-08-2012 στις 23:48 έγραψε...

Και να θυμάσε !!!


Θυμάσαι***


#31   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
29.08.2012, 23:54
Ξεφύγατε, οπότε κλειδώνεται, μαζί με κίτρινες κάρτες (στην επόμενη θα βγει κόκκινη)
#32