ελληνική μουσική
486 online   ·  205.679 μέλη

Γιώργος Γιαννιώτης - Μη φοβάσαι (9/2012)

Tropaiatissa
Φθασμένος
Chat
30.09.2012, 12:00

Γιώργος Γιαννιώτης  - Μη Φοβάσαι
Ζεύξις Music - Σεπτέμβριος 2012

Ο Γιώργος Γιαννιώτης είναι ένας συλλέκτης, γνώστης του καλού λαϊκού τραγουδιού,γνωστός και αγαπητός στους μουσικούς κύκλους.

Η περιστασιακή του θητεία ως τραγουδιστής σε συνδυασμό με τη βιοποριστική του ενασχόληση ως διακοσμητής με μια  τεράστια συλλογή από ηχογραφήματα, γκραβούρες, αντίκες αλλά και γνώσεις σχετικές με το λαϊκό τραγούδι διαμόρφωσε  ένα ιδιαίτερο προσωπικό στυλ, ερμηνευτικό και συνθετικό.

Η παρέα με τον μεγάλο δεξιοτέχνη Παναγιώτη Στεργίου και το μεράκι του Γιώργου Γιαννιώτη μέσα από μια μακρόχρονη φιλία καρποφορεί και, μετά από δεκαετίες, με την παρότρυνση αλλά και επιμέλεια του Παναγιώτη Στεργίου, ο Γιώργος Γιαννιώτης παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο.

Τις μουσικές και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ενώ την ενορχήστρωση και τα υπέροχα παιξίματα έχει κάνει ο Παναγιώτης Στεργίου σε συνεργασία με κορυφαίους μουσικούς.
Δεκατρία  τραγούδια που χαρακτηρίζονται από ερμηνευτική ισορροπία, αισθητική ευγένεια, επιτηδευμένες αναφορές στο παρελθόν αλλά και φρέσκια οπτική στην επεξεργασία του μουσικού υλικού.H νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Γιαννιώτη κυκλοφορεί από την Ζεύξις Music.  Διανομή χονδρικής  από το Μουσικό Ταχυδρομείο. To CD είναι διαθέσιμο ως download στα μεγάλα διαδικτυακά δισκοπωλεία, τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, στο πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων δισκοπωλείων καθώς και στο online shop της Ζεύξις Music.


http://www.zefxismusic.gr/News_29-09-2012_Gianniwths.html


#1   


Αυτά τα διάβασες;