ελληνική μουσική
87 online   ·  205.881 μέλη

ΑSIO drivers της M-Audio FAST TRACK PRO

amas
Περαστική Νότα
Chat
14.11.2012, 06:47

Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με την παραπάνω κάρτα που έχω.Εχοντας εγκαταστήσει σε Windows XP SP3 το KONTAKT 5, και στη συνέχεια τους πιο νέους drivers για την κάρτα ήχου που αναφέρω,πηγαίνοντας στην επιλογή των ASIO drivers της M-Audio εμφανίζεται "The ASIO sample rate is not supported . . . Please check your sync settings in the Control Panel. '' Την εν λόγω κάρτα χρησιμοποιώ στο PC και ως κάρτα ήχου έχοντας απενεργοποιήσει απο το BIOS την κάρτα ήχου της Motherboard.
-Αυτό εχει σαν αποτέλεσμα να μη μπορώ να φορτώσω τίποτα στο ΚΟΝΤΑΚΤ για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω είτε το Midi keyboard Keyrig 49 της M-Audio,είτε το Korg PA500.
-Εχει αντιμετωπίσει κανείς φίλος το ίδιο πρόβλημα; το οποίο απ ότι διαπίστωσα στο διαδίκτυο είναι συχνότατο.Διάφορες λύσεις που διάβασα και δοκίμασα και απο το site της M-Audio (Knowledge Base) δεν κατάφερα να εχουν  αποτέλεσμα.


#1   
noizreduction
Βετεράνος
Chat
14.11.2012, 09:57

Το προβλημα στο οποιο αναφερεται το Kontakt ειναι προβλημα sample rate του προγραμματος με το sample rate που "τρεχει" η καρτα.

Θα πας στο control panel της καρτας και θα επιλεξεις το sample rate που υποστηριζει το kontakt ( με κλειστο το kontakt, γιατι αλλιως μπορει η καρτα να μην "δεκτει" να αλλαξει sample rate ). Για να δεις τι sample rate υποστηριζει το Kontakt, απλως δες στα preferences του προγραμματος τι εχεις επιλεξει.

Θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις τα 44.1KHz ως sample rate, ωστε να μην "γονατισεις" το PC σου με εξτρα επεξεργαστικη ισχυ. Ιδιαιτερα εαν θες μονο για αναπαραγωγη ηχων κι οχι για ηχογραφηση, τα 44.1KHz ειναι μια χαρα.


#2   


Αυτά τα διάβασες;