ελληνική μουσική
317 online   ·  207.316 μέλη

Nick and the Backbone

sofitapicha
Βασική Νότα
Chat
13.12.2012, 10:57

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ  BACKBONE  - ACOUSTIC

Το καλύτερο Blues Rock σχήμα της Ελλάδας με βαθιά ιστορία και δεκάδες συνεργασίες με διεθνείς καλλιτέχνες του Blues. Αποτελούν το πιο ηλεκτρικό «Blues power» τρίο της χώρας μας και ένα από τα δυναμικότερα στο είδος τους στην Ευρώπη. Ένα γκρουπ, το οποίο δεν άφησε κανένα ακροατήριο ασυγκίνητο.

Οι Nick and the Backbone είναι το συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε από τον Νίκο Ντουνούση. Από τα ιδρυτικά  μέλη των Blues Wire για 12 χρόνια ,δημιούργησε τους BACKBONE (ραχοκοκαλιά) το 1996.Εκτοτε  θεωρείται  ο καλύτερος κιθαρίστας Blues στην Ελλάδα και ένα από ένας από τους μοναδικούς του είδους στην Ευρώπη. Το αστείρευτο ταλέντο  του και η μοναδική μουσική  του δράση έχει προσελκύσει τα ελληνικά ακροατήρια στο Blues και συνέβαλε καθοριστικά  στη διαμόρφωση της Ελληνικής μοντέρνας μουσικής σκηνής.

Οι Nick and the Backbone στην ακουστική τους μορφή αποτελούνται από τον Νίκο Ντουνούση στην κιθάρα και το τραγούδι ,τον Αλέκο Σπανίδη στα κρουστά ,τον Θανάση Κωνσταντόπουλο στην κιθάρα και τον Δημήτρη Γιαλαμά στο μπάσο. Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από μια μεγάλη συλλογή από ακουστικά Blues ,ροκ – μπλουζ  μπαλάντες  και κλασικά RnB και ροκ κομμάτια.

Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες τους :

http://www.myspace.com/nickdounoussis

http://www.myspace.com/nickandthebackbone

http://www.Blues.gr/profile/NickDounoussis

http://www.facebook.com/Nick.And.The.Backbone

Διεύθυνση:

Σκρα 10, Θεσσαλονίκη, 54622(στενό πίσω από την εκκλησία Αγ.Σοφία κάθετο στη Αλ.Σβώλου)

Τηλ. 2310 288 153

E-mail: info@burlesque.gr>

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Burlesque.cafe.bar>

TWEETER: Burlesque.gr


#1   


Αυτά τα διάβασες;