ελληνική μουσική
212 online   ·  203.518 μέλη

Εν ψυχώ - Παρουσίαση album

Vasiliski
Περαστική Νότα
Chat
14.11.2013, 16:38

Οι " Εν ψυχώ ", παρουσιάζουν το πρώτο τους και ομώνυμο album, που κυκλοφορεί απ' την Warner Greece, ( παραγωγή Studiostigma Creativeplace ), την Κυριακή, 1 Δεκέμβρη, στο Santa Botella Upstairs , στην Πανόρμου, ( αριθμός 115A - 2 λεπτά από το μετρό Πανόρμου ), επιστρέφοντας στα live μετά από αρκετούς μήνες! Το παρόν θα δώσουν μουσικοί τους φίλοι, μεταξύ των οποίων ο Αδριανός Νόνης, η Δήμητρα Μαστορίδου και ο Κύριος Κ ( Κος Κ ). Το live ξεκινά στις 21:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

"KATΕΒΑΣΤΕ" ΤΟ ALBUM ΕΔΩ : https://itunes.apple.com/gr/album/en-psyho-ep/id537037506

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ Studiostigma: 
http://www.youtube.com/watch?v=gEQfMrdQG_o&list=PLryxB5K-Xjx_ZDuVojG2oYxAD_4Vz861a

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΕΝ ΨΥΧΩ: http://www.youtube.com/user/Enpsyho

FOLLOW @ https://twitter.com/Enpsyho
http://www.jumpingfish.gr/En_psycho

E - mail: enpsyho@hotmail.gr />
Studiostigma Creativeplace!:
http://studiostigma.wix.com/studiostigmacreativeplace

Santa Botella:
https://www.facebook.com/santabotella.gr?ref=ts&fref=ts
http://www.santabotella.gr/Λίγα λόγια για την μπάντα:
Ως ανεξάρτητη μπάντα έχουν δώσει συναυλίες σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως: Γυάλινο Up Stage, Κοο Κοο, Rodeo, Όνομα του Ρόδου, On stage, Camelot, Bat City, After Dark κ.α., καθώς και σε άλλους χώρους, παίζοντας με συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως: Λάκης Παπαδόπουλος, Κύριος Κ, Νίπτω τας Χείρας, Αδριανός Νόνης, Grain κ.α., καθώς και μία ανοιχτή συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό της ActionAid στην ΑΣΟΕΕ, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών όπως της Θεοδοσίας Τσάτσου και άλλων αξιόλογων καλλιτεχνών. Συμμετείχαν στον τελικό του διαγωνισμού του μουσικού καναλιού ΜΑD, Mad4Bands 2006, παίζοντας για τους «Ξεφτισμένες Ριπές» το ομώνυμο κομμάτι, που κυκλοφόρησε στο cd με τα κομμάτια του διαγωνισμού. Ηχογράφησαν ένα Demo το 2008, από το οποίο το τραγούδι «Σύγχρονη ζωή» υπάρχει στη συλλογή «Ο επισκέπτης», της «Underground Tapes», με ανεξάρτητα ελληνόφωνα ρόκ συγκροτήματα.

Το πρώτο τους επίσημο άλμπουμ με τίτλο " ΕΝ ΨΥΧΩ " κυκλοφορεί απ΄την WARNER Greece 
Παραγωγή: StudioStigma CreativePlace

Οι Εν ψυχώ… Ξεκίνησαν σαν μια σχολική μπάντα κάπου στο 2006, με το όνομα «Η κραιπάλη & οι 7 νότες». Από τότε μετά από κάποιες αλλαγές σε μέλη και σε ονομασίες κατέληξαν στο σημερινό τους σχήμα και όνομα. 
Τα περισσότερα μέλη της μπάντας έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε μπάντες και ακουστικά σχήματα σε ύφος από Punk - Rock μέχρι.... ρεμπέτικο, λόγω των πολλών και διαφορετικών ακουσμάτων τους, ακούσματα που προσπαθούν να συμπτίξουν στη μουσική τους, έχοντας ως βάση τη ρόκ μουσική νοοτροπία και στιχουργική…


#1