ελληνική μουσική
321 online   ·  201.796 μέλη

Η τολμηρή επιλογή της Δ.Βανδή

Konstantinosoa
Φθασμένος
Chat
28.11.2013, 22:20
Φαίνεται το έχει το όνομα Βουρλιώτης γαρ. Πάντως πως γίνεται εφέτος να δηλώνει ΚΚΕ, όντως να εμφανίζεται στυλοβάτης κατά της Χ.Α. σε εκείνη την γραφική συνέντευξη όπου κάθε καρυδιάς καρύδι δήλωνε ράπερ και αντιφασίστας και τώρα δίπλα στο Νότη. Αριστερός του Οπορτουνισμού, Εθνικιστής της καπηλείας, δύο συχνές ιδιότητες που φοριούνται πολύ στην Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών...!
#41   
stelios123
Περαστική Νότα
Chat
01.12.2013, 10:31
Υπερχειλισε η δημοκρατια!!
#42   
alpan254
Περαστική Νότα
Chat
02.12.2013, 00:20
αυτοι τα περνουν και εμεις καθοματε και συζηταμε δυνοντας τους αξια , τιποτα ρε παιδια αγνοηστετους σαν να μην υπαρχουν για να παψουν να υπαρχουν!!!!!!!
#43   
Konstantinosoa
Φθασμένος
Chat
06.12.2013, 13:06

Προς ολοκλήρωση του θέματος παραθέτω σημεία της επεισοδιακής συνέντευξης πού έδωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Ευθέως" και στον δημοσιογράφο Μπογδάνο: 

Σε μια συνέντευξη που συχνά ο Σφακιανάκης διάβαζε στίχους απο τραγούδια του για να τονίσει εμφανώς πως απο χρόνια πριν μιλάει για την κατάσταση που τώρα ζούμε, εξ αρχής ισχυρίστηκε πως εκβιάστηκε για να δώσει συνέντευξη βράδυ, ώρες που βέβαια λόγω εργασίας δεν μπορούσε παρά απο αναβολή να δώσει παρόν, με προφανές αποτέλεσμα μια απουσία του και μια καταγγελία τηλεοπτική πως παρότι καλέστηκε δεν ήρθε.

Έτσι είχαμε τον εξής διάλογο (βασικά σημεία της συνέντευξης μιας συνέντευξης που ο Μπογδάνος οφείλω να πω ήταν σαν βρεγμένη γάτα):

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ:

«Δεν έχω πρόβλημα να σε ξεμπροστιάσω Κωνσταντίνε... "Θα δείτε αύριο τι θα πάθετε...; Δεν το είπες αυτό στον Μιχάλη από την εταιρία ; Άλλη μέρα είχαμε πει ότι θα κάνουμε τη συνέντευξη», 

«Γιατί δεν πήρες την εταιρία; Την προηγούμενη φορά είχαμε κάνει την συνέντευξη μεσημέρι και έπαιξε το βράδυ. Σήμερα γίνεται 10 και μισή το βράδυ. Ούτε μία στο δισεκατομμύριο. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να έρθω. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...!».

Κατήγγειλε δε πως όταν λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να ρθει ο Μπογδάνος απείλησε

«Θα δείτε τι θα πάθετε».

«Αν δεν είχες δημοσιοποιήσει ότι θα είμαι εδώ, δεν θα ερχόμουν, επειδή οι δημοσιογράφοι ξέρεις καλά τι είστε και τι κάνετε, ενδεχομένως να πλήρωνα πολύ ακριβά το τίμημα του να έλεγες σε μια πολυθρόνα απέναντι που δεν θα ήμουν εγώ ότι θα ήταν ο κύριος τάδε, αλλά δεν ήρθε γιατί αθέτησε το λόγο του, έναν λόγο που δεν έδωσα ποτέ και το διευκρινίζω. Θα σου απαντώ με τα τραγούδια μου...». 

Στην ερώτηση περι του αν φοβάται γι΄αυτά που υποστηρίζει είπε:


«Έχω αντέξει πολλά. Ό,τι και αν μου συμβεί, ξέρετε από που θα είναι. Από αυτούς που μας τυρρανούν...».

Για το θέμα της Βανδή ανέφερε τα εξής κατηγορώντας την για αντι-επαγγελματισμό και υποκρισία:

«Ένα μήνυμα μου έστειλε και έτσι έληξε η συνεργασία

“Λυπούμαι πάρα πολύ, είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη, αλλά δεν μπορώ να συνυπάρξω σε ένα χώρο διότι συνέβησαν αυτά που συνέβησαν”

 "Που δεν ξέρω και τι συνέβη…"Το ότι η Δέσποινα Βανδή συμπεριφέρθηκε έτσι αν με πείραξε το αφήνω στην κρίση σας. Εγώ δεν έπρεπε να είμαι εδώ σήμερα, αλλά με όλα αυτά που έγιναν χθες υποσχέθηκα να έρθω. Δεν ήθελα να είμαι εδώ. Όταν είχαμε μιλήσει, σου είχα πει πως αν κάνω συνέντευξη, μετά από κάποιο διάστημα, θα την κάναμε παρέα. Εφόσον, όμως, έδωσα τον λόγο μου… Εμένα ο λόγος μου είναι 12 συμβόλαιο υπογεγραμμένα. Αυτό. Όποιον αθετεί, λοιπόν, τη συμφωνία του διότι διαφωνεί με του άλλου τις ιδέες, το αφήνω στην κρίση σας. Αν διαφωνώ εγώ με τις ιδέες σου, τι θα σου κάνω; Δεν θα συνεργαστώ, ενώ έχουμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι θα συνεργαστούμε; Δεν σε γνωρίζω; Ξέρω ποιος είσαι για αυτό και έχω συμφωνήσει να συνεργαστώ μαζί σου. Έμενα ένα μήνυμα μου έστειλε και έτσι έληξε η συνεργασία". 

Όταν αναφέρθηκε το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος τον μέμφθηκε σε εκπομπή με το να πει πως βγάζουμε ότι τρώμε, αυτά τρώει αυτά βγάζει, είπε: 


«Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι άνθρωποι που έχουν αλισβερίσια με τις εκάστοτε κυβερνήσεις, παίρνουν επιδοτήσεις και τα ρέστα, λένε αυτά που λένε. Κι εγώ που δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, εγώ που είμαι απόλυτα αντικαθεστωτικός και ανένταχτος, λέω αυτά που λέω. Δεν έχω φιλίες και γνωριμίες, μη τυχόν και τις θίξω», 

Για τις δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη ανέφερε:

«Συμφωνώ με το ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να μιλά καλλιτεχνικά, κοινωνικά και όχι πολιτικά. Εγώ κοινωνικά μιλάω.  Συμφωνώ απολύτως μαζί του. Εγώ είμαι ενωτικός πάντοτε. Το λέει και το όνομα μου: Νότις/ενώτις».

Για το αν ψηφίζει Χ .Α. απήντησε:

«Δεν είμαι ούτε χρώμα, ούτε κόμμα, ούτε θρησκεία. Δεν είμαι χρυσαυγίτης. Δεν είμαι, ούτε θα γίνω ποτέ. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Θα παραμείνω αυτό που είμαι. Ανένταχτος όλα αυτά τα χρόνια». 

Για τους φόνους των τριών Ελλήνων μέμφθηκε την διχόνοια των Ελλήνων που έχει στείλει στο χώμα τρια νέα παιδιά, είπε για τον Ρουπακιά:

«Ο Ρουπακιάς ήταν ένας εγκληματίας του κοινού Ποινικού Δικαίου και αφαίρεσε μια ζωή και πρέπει να μείνει φυλακή όλη του τη ζωή».

ενώ στην επιμονή του δημοσιογράφου να συνδέσει τον φόνο του Φύσσα με την κατηγορία που βαραίνει την          Χ. Α. ως εγκληματική οργάνωση, υπο την λογική ότι ο Ρουπακιάς εμφανίζεται να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του κόμματος σε διάφορα μέρη όπως στον Μελιγαλά, τόνισε ουσιαστικά, πως με την ίδια λογική που ο Ρουπακιάς χωρίς να είναι επίσημο μέλος της Χ. Α. χρεώνει συμβόλαιο θανάτου στην Χ. Α., στην περίπτωση Τεμπονέρα υπάρχει δολοφονία απο δεδομένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και άρα η Ν. Δ. είναι εγκληματική οργάνωση.   

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής διαχώρησε την περίοδο Γεωργίου Παπαδόπουλου απο αυτήν του Ιωαννίδη (σ.σ. κοινό σημείο όλων των "Αρχαιοελληνιστών"), και ανέφερε. 

«Οι Χούντες πρέπει να έχουν άσχημο τέλος. Η 6ετής δικτατορία του Παπαδόπουλου είχε αίσιο τέλος. Μετά έγινε το Πολυτεχνείο..», 

με το δημοσιογράφο να παρεμβαίνει: 

«Πριν το Πολυτεχνείο αποχώρησε...» και τον Νότη Σφακιανάκη να συνεχίζει:

«Το κίνημα των Συνταγματαρχών είναι εθνική συνείδηση...Ζούσα, ήμουν παιδί, το οποίο αντιλαμβανόταν...».

Τόνισε επίσης πως κάνει ότι κάνει απο ευαισθησία για τον Έλληνα, αφού αυτός έχει ικανή οικονομική κατάσταση ("εγώ είμαι βολεμένος") σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Ελλήνων.

[ τροποποιήθηκε από τον/την Konstantinosoa, 06-12-2013 13:09 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την Konstantinosoa, 06-12-2013 13:11 ]


#44   
GuitarJournal
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
07.12.2013, 11:48

Διάβασα την όλη συζήτηση για το θέμα και παρότι ποτέ μου δεν χάρηκα ένα τραγούδι με τη Βανδή αλλά ούτε και με το Σφακιανάκη θα μιλήσω και γω πολύ σύντομα για το συμβάν

Ναι λοιπόν εγώ συγχαίρω την Βανδή για την συγκεκριμένη πράξη της

και θα ήθελα να την ακολουθήσουν και οι μουσικοί που θα στηρίξουν την παράσταση του Σφακιανάκη

γιατί; γιατί όλοι έχουμε ευθύνη !!!!!!!!!!!! και τα φαινόμενα αυτά του ρατσισμού, του φασισμού κλπ κλπ καλό είναι να μπούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας από όπου και βγήκαν για να χρησιμοποιηθούν όταν χρεάστηκε να ξεχάσουμε ποιός / ποιοι μας οδηγούν στην κόλαση, τον εργασιακό μεσαίωνα στη φτώχεια και να τα ρίξουμε στους μετανάστες καταρχήν και στους προοδευτικούς αγωνιστές της εργασίας που διεκδικούν καλούς όρους για τη δουλειά τους μετά 

Όταν μαζικοί φορείς και σωματεία κλείνουν την πόρτα στην ΧΑ για τις απαίσιες προσκλήσεις της για "αιμοδοσία μόνο για Έλληνες" το μαθαίνει κανείς; ΟΧΙ   και πολλά άλλα βέβαια δεν μαθαίνει ποτέ ο Ελληνικός λαός γιατί δεν του τα λένε

Οπότε η κίνηση της Βανδή δεν με ξενίζει αλλά με χαροποιεί

Δεν θα ακούσω ξαφνικά τα τραγούδια της, μην πάθω και τίποτε, εκτός και αν αυτή της η κίνηση της την οδηγήσει και σε άλλα ανατρεπτικά μονοπάτια σε σχέση με αυτό που πρεσβεύει στο χώρο της show μπιζνες και όχι ασφαλώς της μουσικής και πει και τιποτα καλό.

 


#45   
alpan254
Περαστική Νότα
Chat
07.12.2013, 22:00
η αναπαραγωγη βλαπτει ας το καταλαβουμε ,ειτελους
#46   
Konstantinosoa
Φθασμένος
Chat
07.12.2013, 22:29

Καλά είμαι βέβαιος λόγοι δημοκρατίας ευαισθητοποίησαν την Βανδή....

Όσο για τον Φασισμό που επικαλείσαι, θα πρέπει να τον επικαλεσθείς με την ίδια λογική και σε κάθε έναν που δηλώνει κομμουνιστής με ένα σκασμό δικτακτορικά καθεστώτα στη πλάτη που ονομάζονται Λαϊκές Δημοκρατίες, όσο δημοκρατίες είναι οι Ισλαμικές, και όσο Λαϊκός είναι ο Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής.

Επειδή όμως πίσω απο όλη αυτή την ιστορία είναι το σύστημα, που χρησιμοποίησε στα μέσα του 80΄ τέτοιες οργανώσεις όπως η Χ. Α. αλλά τώρα μετεξελίχθηκαν σε λαϊκή οργή, λανθάνουσα σαφώς αλλά τέτοια είναι καί φεύγοντας πλέον απο τον έλεγχο βρίσκεται σήμερα στο 15%, ένα φαινόμενο που δεν ελέγχει σαφώς ούτε ο Μιχαλολιάκος και άντε μάζεψέ τους....

Και επειδή ήδη στις πειραγμένες δημοσκοπήσεις βρίσκονται ήδη στο 13,5 %, έπεσε η γραμμή της νέας κατασκευής στοιχείων μήπως και υπάρξει επανάσταση στο δρόμο και χαλάσει η συνταγή του Μνημονίου. Δεν φοβούνται τον Μιχαλολιάκο, τον ρόλο του παίζει. Τον λαό που τους ακολουθεί και πλέον είναι πολύς και ανεξέλεγκτος ουσιαστικά...... 

Ένα παράδειγμα είναι το σημερινό: Εμφανίζεται ο Κασιδιάρης και καλά με ΑΚ 47 να ρίχνει βολές καθώς πρέπει να φτιαχτεί η υπόθεση της Εγκληματικής οργάνωσης του Δένδια. Μια εγκληματική και παράνομη επιχείρηση του παρακράτους που εκτόξευσε ήδη την Χ. Α. σε μεγάλα ποσοστά και τρέξτε να την διαχειριστείτε στις Ευρωεκλογές του Μαΐου με το προφιλ του θύματος. Μπράβο ηλίθιε ή βαλτέ Δένδια.......!!!!!!!!!

Και η τακτική συνεχίζεται: Το όπλο που έχει ο Κασιδιάρης στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα διάφορα ....δημοκρατικά και έγκυρα κανάλια είναι ένα απλό κυνηγετικό όπλο Molot ρωσικής κατασκευής, αλλά με πεντάσφαιρη γεμιστήρα, αφού δεν επιτρέπεται μεγαλύτερη από την ελληνική νομοθεσία και μοιάζει σε ορισμένα σημεία του με το ΑΚ-47 αλλά φυσικά δεν είναι. Πολλοί έλληνες κυνηγοί το έχουν στην κατοχή τους.  Το οποίο βρίσκεται σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες σπίτια Ελλήνων κυνηγών. Ανήκει νόμιμα στον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη. 

Ύστερα απο αυτό, μπορείται να φανταστείτε σε πόσες περιπτώσεις - δίκες στήθηκαν στοιχεία.....

Και φυσικά το ερώτημα μου είναι ποιά λογική εξυπηρετεί ένα στοιχείο το οποίο στη δίκη απλώς θα αθωώσει τον κατηγορούμενο;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Όσο για την Βανδή, εκτός απο δεδομένα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, τα κίνητρά της σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν υψηλά. Προφανώς την πήραν απο την εταιρία ή ο μάνατζέρ της και την είπαν δεν ξέρω αν το έμαθες εχθές έστειλες μήνυμα αποχώρησης.

Όσο για τον πόνο των στρατευμένων ανάλογα αριστερών φυλλάδων σήμερα είδα πρωτοσέλιδο συνέντευξη του Κουφοντίνα κάποιου μέλους λέει της "17 Νοέμβρη". Βέβαια η Αριστερή καταγωγή αποτελεί κολυμπύθρα του Σιλωάμ και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση και φυσικά έχει βήμα στα ΜΜΕ.

Υποκρισία του κερατά σε ένα κράτος παράνομο, με μια αντιπολίτευση ανίκανη να δώσει λύσεις παρα μόνο να μιλάει με λόγια έπαρσης. Τα 300+ δις € όμως συνεχίζονται να τοκίζονται.... Στο μεταξύ η Ελλάδα ταξιδεύει....

 

[ τροποποιήθηκε από τον/την Konstantinosoa, 07-12-2013 22:33 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την Konstantinosoa, 07-12-2013 23:33 ]


#47