ελληνική μουσική
182 online   ·  202.837 μέλη

Junkheart - Καμία Πατρίδα

seras
Φθασμένος
Chat
14.05.2014, 00:14

Junkheart - Καμία ΠατρίδαΒρήκα τους Junkheart όταν έψαχνα για νέα για τους Kill the Cat και κάπου εκεί διάβασα ότι πλέον σταμάτησαν να παίζουν και κάποια από τα μέλη του συγκροτήματος δημιούργησαν τους Junkheart.
Μπορώ να πω ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα η πρώτη τους δουλειά.Έχει κάποια κοινά σημεία με τα τραγούδια από το "παλιό" τους συγροτήματα σε δομή και μερικά μοιάζουν αρκετά σε στυλ με το τραγούδι "αρκετά".
Anyway πάρτε ένα κειμενάκι από την σελίδα τους στο facebook.

"Πρωτογνωριστήκαμε πριν καμιά εικοσαριά χρόνια σε ένα εγκαταλελειμμένο επαρχιώτικο γηπεδάκι μπάσκετ, παίζοντας “ρολόι” –χωρίς διχτάκι στην μπασκέτα, αλλά παρέα με μια καλή φίλη -και δεινή σουτέρ- που τελικά μας κατατρόπωσε. 
Μουσική πρωτοπαίξαμε γύρω στο ‘96, αν και δεν ήταν ακριβώς μουσική. Σιγά-σιγά γινόταν κάτι σαν μουσική και το 2001 κάναμε το πρώτο μας live, μαζί με κάποιους φίλους, που ακούγαμε στο όνομα kill the cat –μια φοβερή ιστορία που κράτησε κοντά 12 χρόνια.. 
Οι Junkheart δημιουργήθηκαν πριν, μετά και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με τη βασική ιδέα να μην έχει αλλάξει: Ακόμη και χωρίς διχτάκι, εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε κι ας βγαίνουμε χαμένοι.
Τζίμης+Νικολάκης
"

Όσοι θέλουν μπορούν να κατεβάσουν τον δίσκο από εδώ http://junkheart.bandcamp.com/ .

Ορίστε και 4 από τα 8 τραγούδια του δισκού (υπάρχουν και τα 8 στο κανάλι τους στο youtube 


-----------------

https://www.youtube.com/user/SerasBassPlayer

[ τροποποιήθηκε από τον/την seras, 14-05-2014 00:15 ]


#1