ελληνική μουσική
433 online   ·  206.002 μέλη

Εξετάσεις ωδείου το Σεπτέμβρη/Αλλαγή ωδείου

mandarin
Περαστική Νότα
Chat
19.06.2014, 16:04

Γεια χαρά, έχω κάποιες απορίες, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω μια μαθήτρια ή οποία φέτος είχε πανελλήνιες. Ως αποτέλεσμα δεν έχει κάνει καθόλου ύλη. Σκεφτόμουνα να δώσουμε τον Σεπτέμβρη εξετάσεις, αλλά θέλει να αλλάξει ωδείο (αλλά όχι καθηγητή, θέλει να την πάω σε άλλο ωδείο). Η ερώτηση είναι, για να δώσει εξετάσεις τον Σεπτέμβρη (που φαντάζομαι πρέπει να είναι στο ωδείο που είναι τώρα γραμμένη) πρέπει να πληρώσει εγγραφή; Να σημειώσω ότι το ωδείο είναι εθνικό, στην επαρχεία οπότε υπάρχει περίπτωση οι εξετάσεις (τον Σεπτέμβρη) να γίνουν στο κεντρικό. Μήπως κάποιος έχει κάποια καλή λύση; Ευχαριστώ!


#1   
DeadWipe
Περαστική Νότα
Chat
19.06.2014, 17:49
αν ειναι να γινουν οι εξετασεις το σεπτεμβρη στο ωδειο νομιζω οτι σιγουρα θα πρεπει να πληρωσει εγγραφη..μπορεις να τις βαλεις τις εξετασεις για δεκεμβρη..(τουλαχιστον εγω οταν εδινα πανελλαδικες δεκεμβρη εδωσα τις εξετασεις)ωστε να αλλαξει τ ωδειο κ ν μν υπαρχει θεμα..ουτως ή αλλως δν νομιζω ν εχει προετοιμαστει μεσα στ καλοκαιρι(ειδικα μετα απ πανελλαδικες)..
#2   
proteus
Περαστική Νότα
Chat
30.06.2014, 23:03

Aν κατάλαβα,οι εξετάσεις του Σεπτεμβρίου θα είναι επαναληπτικές για να μην χάσει τηνχρονιάτης.Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να εξεταστεί στο ωδείο που ανήκει μέχρι τώρα και θα καλύψει το έτος 2013-14 για το οποίο έχει ήδη δώσει εγγραφή ,οπότε λογικά δεν οφείλει να να ξαναπληρώσει εγγραφή.Ωστόσο είναι θέμα που αφορά την διεύθυνση του ωδείου.

Σε περίπτωση που την αναγκάσουν να πληρώσει εγγραφή ,σας κάνω την πρόταση να γραφτεί στο ωδείο μας ,που βρίσκεται στα Βόρεια Προάστεια,χωρίς την υποχρέωση να πληρώσει εγγραφή σε εμάς.

Δεύτερη πρόταση ,αν πληρώσει στο Εθνικό που είναι τώρα,μπορεί να γραφτεί στο Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Νεαπόλεως στην Αθήνα,το οποίο επίσης διευθύνουμε,χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει δεύτερη φορά.

Αν σας ενδιαφέρει η πρόταση μου,παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε για περισσότερες λεπτομέρειες


#3   
Nikoletta1
Περαστική Νότα
Chat
27.10.2014, 18:03
Ίσως να δώσει κατατακτήριες στο καινούργιο ωδείο; Νομίζω δεν απαιτείται εγγραφη.
#4   


Αυτά τα διάβασες;