ελληνική μουσική
351 online   ·  205.874 μέλη

Αγορα πικαπ

roykoygr
Περαστική Νότα
Chat
17.08.2014, 14:56

Γεια σας.θα ήθελα να παρω ένα πικαπ για απλη χρήση αναπαραγωγης δίσκων.θα ήθελα να ρωτησω εκτος του πικαπ χρειάζετε και τίποτα αλλο για να λετιουργήσει?(πχ ενισχυτη).επίσης θα μπορέσω να συνδέσω το πικαπ απευθειας στα studio monitors μου(alesis elevate 5).?γενικα εχω έιμαι αναμεσα στο stanton t52 η στο numark ttusb.Ευχαριστω.


#1   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
17.08.2014, 16:02

Όλα τα πικαπ έχουν μια έξοδο (Outputσε κυψέλη (jack) ή συνήθως στα περισσότερα η έξοδος καταλήγει σε αρσενικό καλώδιο τύπου RCA (Άρα κάτι το παρόπμοιο θα έχει και το Stanton T.52 ) που λέγεται Phono Output .

Αυτή η έξοδος πρέπει να συνδεθεί σε ενισχυτή που να έχει αντίστοιχα Phono input ( πχ οι Djs χρησιμοποιούν DJ Mixer Phono input ).

Άρα εσύ στα studio monitors σου (alesis elevate 5) που διαθέτουν Line Level Input θα μπορέσεις να το συνδέσεις μόνο αν χρησιμοποιήσεις κονσόλα που να διαθέτει Phono input ή το λεγόμενο Phono Adaptor.

Το γιατί δες το αναλυτικά στο : ‘’ Συνδεσμολογία Κοινού ΠικάπΕΔΩ :’’

Θα μπορούσες όμως να αγοράσεις ένα καλό USB πικάπ και να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του.

Ποιές δυνατότητες ; Δες τις στο : ‘’ Πικάπ USB : ΕΔΩ : ‘’

Μάρκες δεν μπορώ να σου προτείνω καθώς απέχω απ’ την αγορά αρκετά χρόνια

Πιστεύω να βοήθησα.


#2   
Evmorfia-Theiopoulou
Βασική Νότα
Chat
28.09.2014, 17:11

Παράθεση:

Το μέλος roykoygr στις 17.08.2014, 14:56 έγραψε...

Γεια σας.θα ήθελα να παρω ένα πικαπ για απλη χρήση αναπαραγωγης δίσκων.θα ήθελα να ρωτησω εκτος του πικαπ χρειάζετε και τίποτα αλλο για να λετιουργήσει?(πχ ενισχυτη).επίσης θα μπορέσω να συνδέσω το πικαπ απευθειας στα studio monitors μου(alesis elevate 5).?γενικα εχω έιμαι αναμεσα στο stanton t52 η στο numark ttusb.Ευχαριστω.εγω εχω ION πικαπ usb και ειναι πολυ καλό, εν θελεις τσεκαρε το, έχει και οικονομικές τιμές. {#emotions_dlg.rockon}


#3   


Αυτά τα διάβασες;