ελληνική μουσική
415 online   ·  202.986 μέλη

ΑΜΑΛΘΕΙΑ - Φως του Ήλιου, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος.

AmalthiaMusicBand
Περαστική Νότα
Chat
06.01.2015, 02:14

                                 banner

    " Καθώς η χιλιετία άλλαζε, έπεσε στα χέρια μιας παρέας ένας μαγικός χάρτης  που αποκάλυπτε ένα διαφορετικό μυστικό κόσμο. Ένα κόσμο χαμένο κάπου στα όρια του παραμυθιού της φαντασίας, των ήχων και των χρωμάτων. Υπήρχε σε αυτόν κάτι μοναδικό και σπάνιο. Ήταν ένας κόσμος δίχως όρια και σύνορα όπου η γη του, οι θάλασσές του και όλη του η ύπαρξη καθοριζόταν από νότες.

   Αυτός ο κόσμος που συνυπάρχει και συμβαδίζει  με τον δικό μας, υποσχόταν πολλά και ο χάρτης,  που κανείς δεν έχει μάθει ακόμη το γιατί ήρθε στα δικά μας χέρια, φανέρωνε μέρη που γεννηθήκαν από θρύλους, αγάπες, όνειρα και μυθικά πλάσματα που μόνο με τα μάτια της ψυχής μπορούσες να γνωρίσεις. Αρκεί να ήθελες να τον εξερευνήσεις, να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις κάθε του γωνιά... διαβάστε τη συνέχεια... "
  

Σας καλωσορίζουμε στον μαγικό κόσμο της μουσικής των "ΑΜΑΛΘΕΙΑ", στην πρώτη δισκογραφική μας δουλειά με τίτλο "Φως του Ήλιου".

Μπείτε στην επίσημη σελίδα μας www.amalthiamusic.com και ανακαλύψτε τη μουσική...

Μπείτε στη "Γαλέρα" και βρείτε μέσα της τα τραγούδια. 

Μπείτε στο "Χάρτη" όπου βρίσκεται το booklet σε ηλεκτρονική μορφή και χαρτογραφεί το μουσικό ταξίδι που ελπίζουμε να ξεκινήσετε μαζί μας.

Μπείτε στα "Λάφυρα" και θα οδηγηθείτε στη πλατφόρμα του Soundcloud για να κατεβάσετε δωρεάν τα τραγούδια και το booklet.

Εξερευνήστε τη μουσική των "ΑΜΑΛΘΕΙΑ", ανακαλύψτε την, βρείτε τα δώρα και τους κρυμμένους θησαυρούς της, και ποιος ξέρει, ίσως και να επιλέξετε να μείνετε για πάντα σ'αυτήν, κρύβοντάς την μέσα στην ψυχή σας...

Καλή ακρόαση.

ΑΜΑΛΘΕΙΑ

e-mail: info@amalthiamusic.com

web: www.amalthiamusic.com

[ τροποποιήθηκε από τον/την AmalthiaMusicBand, 06-01-2015 02:42 ]


#1