ελληνική μουσική
135 online   ·  202.321 μέλη

Derniere Volonte LIVE @ Death Disco

FatherDamian
Σολίστ
Chat
12.05.2015, 21:35

Το Σάββατο 6 Ιουνίου, η NOX Music (σε συνεργασία με το Wolfrune Fest) περήφανα παρουσιάζει τους Derniθre Volontι (FR) στη σκηνή του Death Disco

Οι Derniθre Volontι είναι το project μέσα από το οποίο ο Γάλλος Geoffrey D παρουσιάζει τις dark Ambient & neoclassical Pop δημιουργίες του.

Με ήχο που δίνει έμφαση στην ατμόσφαιρα και τον ρυθμό, χωρίς να διστάζει όμως να χρησιμοποιήσει και πιο άμεσες Pop φόρμες, οι Derniθre Volontι κατάφεραν να γεφυρώσουν την απόσταση που χωρίζει τις Post-Industrial ρίζες τους από τα SynthPop / Minimal Wave στοιχεία που έκαναν την εμφάνιση τους στις μεταγενέστερες κυκλοφορίες τους . 

Με κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο τους στις αποσκευές τους, οι Derniθre Volontι φέρνουν τον χαρακτηριστικό neoclassical ήχο τους στη χώρα μας για μια μοναδική συναυλία!

Στη θέση του support, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Ελληνικά projects των τελευταίων χρόνων, οι InScissors, θα παρουσιάσουν κομμάτια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά "The Circus Of Ichneumons" (αλλά και παλιότερες δημιουργίες τους) στο γνωστό Cinematic Ambient ύφος τους.

Εισιτήρια: 20 € στο Death Disco τις μέρες & ώρες λειτουργίας του club και στο Le Disque Noir Record Shop (Θεμιστοκλέους 29). 

Έναρξη : 21.00

Media Sponsors:

Darkwaveradio.net || Rockwave.gr || Neofolk Greece ||

No Politics. No Religion. Just Music.
Music Unites Us.


επισυναπτώμενα:   DerniereVolonte.jpg   
#1